Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 265514,
    "slug": "190-recepten-uit-de-kookschool-van-alain-ducasse-alain-ducasse",
    "nstc": null,
    "title": "190 recepten uit de kookschool van Alain Ducasse",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Kook mee in de stijl van de wereldberoemde meester: chef-kok Alain Ducasse!</p><ul><li>Receptuur geschikt voor dagelijks gebruik \u00e9n voor bijzondere gelegenheden</li><li>Toegankelijk voor amateurkoks van elk niveau door stap-voor-stap-techniek</li><li>Uitgebreide informatie over keukengerei, producten en basisrecepten<br></li></ul><p>Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Proven\u00e7aalse keuken. Zijn meer dan twintig restaurants ontvingen in totaal 19 Michelinsterren. Beroemd is zijn restaurant Jules Verne op de tweede etage van de Eiffeltoren in Parijs. Daarnaast bezit hij meerdere hotels en landgoederen verspreid over de wereld. Nadat Ducasse al eerder een opleiding voor professionele koks overnam, opende hij in 2009 in Parijs een kookschool voor amateurs. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-10-15",
    "publication_date_latest": "2013-10-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789460581670",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:20:31+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1356,
        "slug": "luster-uitgeverij",
        "name": "Luster Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:25+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 154587,
            "slug": "alain-ducasse-2",
            "key_names": "Ducasse",
            "names_before_key": "Alain",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

190 recepten uit de kookschool van Alain Ducasse

ID 265514
Slug 190-recepten-uit-de-kookschool-van-alain-ducasse-alain-ducasse
Contributors
Author : Alain Ducasse
Annotation
Description <p>Kook mee in de stijl van de wereldberoemde meester: chef-kok Alain Ducasse!</p><ul><li>Receptuur geschikt voor dagelijks gebruik én voor bijzondere gelegenheden</li><li>Toegankelijk voor amateurkoks van elk niveau door stap-voor-stap-techniek</li><li>Uitgebreide informatie over keukengerei, producten en basisrecepten<br></li></ul><p>Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Provençaalse keuken. Zijn meer dan twintig restaurants ontvingen in totaal 19 Michelinsterren. Beroemd is zijn restaurant Jules Verne op de tweede etage van de Eiffeltoren in Parijs. Daarnaast bezit hij meerdere hotels en landgoederen verspreid over de wereld. Nadat Ducasse al eerder een opleiding voor professionele koks overnam, opende hij in 2009 in Parijs een kookschool voor amateurs. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Luster Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2013-10-15
Publication date latest 2013-10-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789460581670 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!