Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 495665,
    "slug": "2000-handige-keukentips-j-hendricks",
    "nstc": null,
    "title": "2000 Handige keukentips",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Hoe vermijd je dat past plakt?\nHoe zorg je ervoor dat B\u00e9arnaise niet te bitter smaakt?\nHoe pel je het beste asperges?\nHoe fileer en braad je een forel?\nHoe bereid je een gevulde kalkoen?\nMeer dan 2000 keukentips en -trucs geven een antwoord op alle vragen.\nGaat er iets verkeerd bij een bereiding?\nWat heb je verkeerd gedaan en hoe kun je het oplossen?",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 172,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1994-01-01",
    "publication_date_latest": "1994-01-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:35:07+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:41:43+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 307755,
            "slug": "j-hendricks-2",
            "key_names": "Hendricks",
            "names_before_key": "J.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": []
}
        

2000 Handige keukentips

ID 495665
Slug 2000-handige-keukentips-j-hendricks
Contributors
Author : J. Hendricks
Annotation
Description Hoe vermijd je dat past plakt? Hoe zorg je ervoor dat Béarnaise niet te bitter smaakt? Hoe pel je het beste asperges? Hoe fileer en braad je een forel? Hoe bereid je een gevulde kalkoen? Meer dan 2000 keukentips en -trucs geven een antwoord op alle vragen. Gaat er iets verkeerd bij een bereiding? Wat heb je verkeerd gedaan en hoe kun je het oplossen?
Genres
Subjects No subjects available
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 172
Duration
Publication date first 1994-01-01
Publication date latest 1994-01-01
Cover URL
Editions No editions available

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!