Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 334822,
    "slug": "3-ingredienten-bakboek-sarah-rainey",
    "nstc": null,
    "title": "3 ingredi\u00ebnten bakboek",
    "subtitle": "100 x lekker en snel, zoet & hartig",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Snel, gemakkelijk, betaalbaar en overheerlijk: honderd lekkere bakrecepten met slechts drie ingredi&euml;nten!</p>\n<p>Het<em> 3 ingredi&euml;nten bakboek</em> maakt lekker bakken gemakkelijker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Het bevat meer dan 100 snelle, makkelijke en zeer smaakvolle recepten. Taarten, koekjes, brood, desserts, hartige lekkernijen en ijskoude traktaties: voor ieder moment van de dag en voor kleine of grote gezelschappen en met nooit meer dan drie ingredi&euml;nten.</p>\n<p>Culinair journaliste <strong>Sarah Rainey</strong> woont in Londen. Ze is al zo lang ze zich kan herinneren bezig met bakken, koken, schrijven en denken over eten. Het is haar persoonlijke missie om recepten zo eenvoudig mogelijk te maken. Ze herontdekte oude familierecepten en bedacht nieuwe creaties. Elk gerecht bevat niet meer of minder dan drie ingredi&euml;nten.</p>\n<p>'Troostrijke lekkernijen om van te watertanden, waarbij de smaak niet in het gedrang komt door calorie&euml;n te tellen of suiker te verbannen.' <strong>Sarah Rainey</strong></p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-10-03",
    "publication_date_latest": "2018-10-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000364985",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789000365197",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:22:04+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:27:08+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 201975,
            "slug": "sarah-rainey",
            "key_names": "Rainey",
            "names_before_key": "Sarah",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:22:04+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:22:04+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

3 ingrediƫnten bakboek

100 x lekker en snel, zoet & hartig
ID 334822
Slug 3-ingredienten-bakboek-sarah-rainey
Contributors
Author : Sarah Rainey
Annotation
Description <p>Snel, gemakkelijk, betaalbaar en overheerlijk: honderd lekkere bakrecepten met slechts drie ingredi&euml;nten!</p> <p>Het<em> 3 ingredi&euml;nten bakboek</em> maakt lekker bakken gemakkelijker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Het bevat meer dan 100 snelle, makkelijke en zeer smaakvolle recepten. Taarten, koekjes, brood, desserts, hartige lekkernijen en ijskoude traktaties: voor ieder moment van de dag en voor kleine of grote gezelschappen en met nooit meer dan drie ingredi&euml;nten.</p> <p>Culinair journaliste <strong>Sarah Rainey</strong> woont in Londen. Ze is al zo lang ze zich kan herinneren bezig met bakken, koken, schrijven en denken over eten. Het is haar persoonlijke missie om recepten zo eenvoudig mogelijk te maken. Ze herontdekte oude familierecepten en bedacht nieuwe creaties. Elk gerecht bevat niet meer of minder dan drie ingredi&euml;nten.</p> <p>'Troostrijke lekkernijen om van te watertanden, waarbij de smaak niet in het gedrang komt door calorie&euml;n te tellen of suiker te verbannen.' <strong>Sarah Rainey</strong></p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2018-10-03
Publication date latest 2018-10-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000364985 (BC)
  • ISBN: 9789000365197 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!