Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 209019,
    "slug": "5-ingredienten-voor-beter-verser-gezonder-en-eerlijker-eten-albert-kooy",
    "nstc": null,
    "title": "5 ingredienten voor beter, verser, gezonder en eerlijker eten",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In de supermarkten zien we het hele jaar door nog maar \u00e9\u00e9n seizoen, alle dagen tomaat, terwijl die in Nederland hooguit in de zomer geplukt kan worden. De rest van het jaar moet hij vaak per vrachtwagen uit verre landen komen aanrijden. Het gaat de verkeerde kant op met ons voedsel. We consumeren op veel te grote voet en ons eten wordt tegenwoordig gedomineerd wordt door de voedselindustrie die gedicteerd wordt door enkele globale grote spelers.\n\nIn dit Manifest voor De Nieuwe Nederlandse Keuken pleit SVH Meesterkok Albert Kooy voor een herontdekking van de Nederlandse keuken: een keuken die ge\u00efnspireerd is op Nederlandse culinaire tradities en die combinaties maakt met internationale ingredi\u00ebnten en moderne bereidingen en kooktechnieken. Albert kiest voor duurzame dier- en milieuvriendelijke, eigentijdse en gezonde producten.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 60,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-10-12",
    "publication_date_latest": "2012-10-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789075979787",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:15:32+00:00",
    "publisher": {
        "id": 620,
        "slug": "kunstmag",
        "name": "KunstMag",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:31+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:57:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115447,
            "slug": "albert-kooy",
            "key_names": "KOOY",
            "names_before_key": "ALBERT",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

5 ingredienten voor beter, verser, gezonder en eerlijker eten

ID 209019
Slug 5-ingredienten-voor-beter-verser-gezonder-en-eerlijker-eten-albert-kooy
Contributors
Author : ALBERT KOOY
Annotation
Description In de supermarkten zien we het hele jaar door nog maar één seizoen, alle dagen tomaat, terwijl die in Nederland hooguit in de zomer geplukt kan worden. De rest van het jaar moet hij vaak per vrachtwagen uit verre landen komen aanrijden. Het gaat de verkeerde kant op met ons voedsel. We consumeren op veel te grote voet en ons eten wordt tegenwoordig gedomineerd wordt door de voedselindustrie die gedicteerd wordt door enkele globale grote spelers. In dit Manifest voor De Nieuwe Nederlandse Keuken pleit SVH Meesterkok Albert Kooy voor een herontdekking van de Nederlandse keuken: een keuken die geïnspireerd is op Nederlandse culinaire tradities en die combinaties maakt met internationale ingrediënten en moderne bereidingen en kooktechnieken. Albert kiest voor duurzame dier- en milieuvriendelijke, eigentijdse en gezonde producten.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher KunstMag
Imprint
Language dut
Page count 60
Duration
Publication date first 2012-10-12
Publication date latest 2012-10-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789075979787 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!