Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 491256,
    "slug": "500-indonesische-gerechten-tantri-wija",
    "nstc": null,
    "title": "500 Indonesische gerechten",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Dit boek is een uitgebreide inleiding tot de Indonesische keuken. Van bekende afhaalklassiekers als gadogado, nasi goreng en sat\u00e9 ajam tot traditionele gerechten als babi pangang en groentesoep met tamarinde \u2012 er is een recept voor elke gelegenheid.<br />\n<br />\n[*] Met een reeks vegetarische gerechten op basis van tahoe, zoals tahoe & noedels in pindasaus, een curry van jackfruit, aubergine met sambal en een heerlijke salade van gehakte groenten.<br />\n<br />\n[*] Met diverse sambals, snacks en bijgerechten om uw maaltijden van extra smaak en textuur te voorzien. Denk aan Javaanse loempia\u2019s, gebakken ansjovis met pinda\u2019s, temp\u00e9 in een specerijendekentje, sambal met onrijpe mango en uiteraard pindasaus.<br />\n<br />\n[*] Ontdek de wereld van vis, gevogelte en vlees met recepten als gegrilde kip met ketjap manis, eend in bananenblad, rendang, vis in sambal woku en garnalen met rica rica-saus.<br />\n<br />\n[*] Boordevol tips en adviezen voor het kopen en verwerken van authentieke ingredi\u00ebnten en het vervangen van bijvoorbeeld groenten door wat u nog in huis heeft.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 288,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-10-01",
    "publication_date_latest": "2024-10-22",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048321520",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:33:59+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:42:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6562,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv-2",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:40+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 305035,
            "slug": "tantri-wija",
            "key_names": "Wija",
            "names_before_key": "Tantri",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T14:33:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:33:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

500 Indonesische gerechten

ID 491256
Slug 500-indonesische-gerechten-tantri-wija
Contributors
Author : Tantri Wija
Annotation
Description Dit boek is een uitgebreide inleiding tot de Indonesische keuken. Van bekende afhaalklassiekers als gadogado, nasi goreng en saté ajam tot traditionele gerechten als babi pangang en groentesoep met tamarinde ‒ er is een recept voor elke gelegenheid.<br /> <br /> [*] Met een reeks vegetarische gerechten op basis van tahoe, zoals tahoe & noedels in pindasaus, een curry van jackfruit, aubergine met sambal en een heerlijke salade van gehakte groenten.<br /> <br /> [*] Met diverse sambals, snacks en bijgerechten om uw maaltijden van extra smaak en textuur te voorzien. Denk aan Javaanse loempia’s, gebakken ansjovis met pinda’s, tempé in een specerijendekentje, sambal met onrijpe mango en uiteraard pindasaus.<br /> <br /> [*] Ontdek de wereld van vis, gevogelte en vlees met recepten als gegrilde kip met ketjap manis, eend in bananenblad, rendang, vis in sambal woku en garnalen met rica rica-saus.<br /> <br /> [*] Boordevol tips en adviezen voor het kopen en verwerken van authentieke ingrediënten en het vervangen van bijvoorbeeld groenten door wat u nog in huis heeft.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 288
Duration
Publication date first 2024-10-01
Publication date latest 2024-10-22
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048321520 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!