Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210289,
    "slug": "500-pastagerechten-valentina-sforza",
    "nstc": null,
    "title": "500 pastagerechten",
    "subtitle": "heerlijke recepten voor klassieke en eigentijdse pastagerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het enige pastaboek dat u ooit nodig zult hebben<br/><br/>500 pastagerechten is een uitstekende nieuwe verzameling van recepten die <br/>met behulp van heldere aanwijzingen duidelijk maken hoe veelzijdig pasta <br/>is, van een traditionele spaghetti bolognese tot een avontuurlijkere <br/>linguine met inktvis. Dit handboek geeft koks van alle niveaus de kans om <br/>steeds opnieuw succesvolle gerechten te maken.<br/><br/>- In de inleiding wordt de basis gelegd, met de geschiedenis van pasta, <br/>keukengerei, ingredi\u00ebnten en de ideale combinatie van pasta en saus. <br/>- Er staan recepten in voor gebakken, gevulde en verste pasta, met vlees, <br/>groenten, kaas, vis en zeevruchten. <br/>- Maak een keuze uit bekende Italiaanse gerechten of nieuwe en moderne <br/>varianten op oude klassiekers.<br/><br/>Docente en kooktalent Valentina Sforza trok in 1976 van Rome naar Londen, <br/>waar ze een reputatie opbouwde als priv\u00e9kok. Ze is inmiddels de <br/>belangrijkste docent aan La Cucina Valentina in Itali\u00eb, waar ze kooklessen <br/>geeft op het Italiaanse platteland. Ze heeft meer dan 30 kookboeken <br/>geschreven en levert regelmatig bijdragen aan Reveal Italy, waarin ze tips <br/>en recepten deelt van de culinaire hoogstandjes van het Italiaanse <br/>platteland. Valentina draagt in speciale kookcursussen haar filosofie uit, <br/>waarbij ze plaatselijke, seizoensgebonden producten gebruikt om eenvoudige, <br/>goed verzorgde gerechten te maken.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 288,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-10-26",
    "publication_date_latest": "2013-10-26",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048308491",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:57+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116575,
            "slug": "valentina-sforza-2",
            "key_names": "Sforza",
            "names_before_key": "Valentina",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

500 pastagerechten

heerlijke recepten voor klassieke en eigentijdse pastagerechten
ID 210289
Slug 500-pastagerechten-valentina-sforza
Contributors
Author : Valentina Sforza
Annotation
Description Het enige pastaboek dat u ooit nodig zult hebben<br/><br/>500 pastagerechten is een uitstekende nieuwe verzameling van recepten die <br/>met behulp van heldere aanwijzingen duidelijk maken hoe veelzijdig pasta <br/>is, van een traditionele spaghetti bolognese tot een avontuurlijkere <br/>linguine met inktvis. Dit handboek geeft koks van alle niveaus de kans om <br/>steeds opnieuw succesvolle gerechten te maken.<br/><br/>- In de inleiding wordt de basis gelegd, met de geschiedenis van pasta, <br/>keukengerei, ingrediënten en de ideale combinatie van pasta en saus. <br/>- Er staan recepten in voor gebakken, gevulde en verste pasta, met vlees, <br/>groenten, kaas, vis en zeevruchten. <br/>- Maak een keuze uit bekende Italiaanse gerechten of nieuwe en moderne <br/>varianten op oude klassiekers.<br/><br/>Docente en kooktalent Valentina Sforza trok in 1976 van Rome naar Londen, <br/>waar ze een reputatie opbouwde als privékok. Ze is inmiddels de <br/>belangrijkste docent aan La Cucina Valentina in Italië, waar ze kooklessen <br/>geeft op het Italiaanse platteland. Ze heeft meer dan 30 kookboeken <br/>geschreven en levert regelmatig bijdragen aan Reveal Italy, waarin ze tips <br/>en recepten deelt van de culinaire hoogstandjes van het Italiaanse <br/>platteland. Valentina draagt in speciale kookcursussen haar filosofie uit, <br/>waarbij ze plaatselijke, seizoensgebonden producten gebruikt om eenvoudige, <br/>goed verzorgde gerechten te maken.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 288
Duration
Publication date first 2013-10-26
Publication date latest 2013-10-26
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048308491 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!