Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 355897,
    "slug": "aan-tafel-met-sint-arnoldus-han-hidalgo",
    "nstc": null,
    "title": "Aan tafel met Sint-Arnoldus",
    "subtitle": "verzamelde gerechten uit De Zytholoog",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Han Hidalgo kan gerust beschouwd worden als een van de pioniers\nvan het gebruik van bier in de keuken. Al decennia is hij bezig met\nhet combineren van eten en bier. Talloze biergerechten heeft hij\nin de loop van de jaren gepubliceerd in boeken (o.a. Biertapas en\nJazzcookin\u2019) en op internet (www.biercuisine.nl).\nOok voor het bierconsumententijdschrift De Zytholoog heeft hij\nheel wat recepten met bier gecre\u00eberd, veelal in samenwerking met\nMarie-Therese Bruggeman. In dit boek treft u een verzameling van\ndeze recepten aan. Het gaat daarbij in de meeste gevallen niet\nom volledige maaltijden, maar juist om \u2018kleinere\u2019 hapjes; lekker als\naperitief of gewoon voor \u2018tussendoor\u2019.\nHet boek begint met een uitgebreide inleiding met daarin o.a. tips\nvoor het combineren van gerechten met bier, bieren bij gerechten\nen bereidingswijze en bierkeuze. Daarbij wordt uitvoerig ingegaan\nop de bestaande biersoorten en biertypen. Ook enkele buitenlandse\nbierstijlen komen aan bod.\nMarie-Therese en Han nemen u mee op een culinaire ontdekkingstocht.\nLaat u inspireren en durf zelf te experimenteren.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 136,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-07-23",
    "publication_date_latest": "2019-08-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789077135556",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:27:39+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:28:47+00:00",
    "publisher": {
        "id": 541,
        "slug": "mens-cultuur-uitgevers",
        "name": "Mens & Cultuur Uitgevers",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:31+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:32+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 217893,
            "slug": "han-hidalgo-2",
            "key_names": "Hidalgo",
            "names_before_key": "Han",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 217894,
            "slug": "m-therese-bruggeman",
            "key_names": "Bruggeman",
            "names_before_key": "M. Therese",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:27:39+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:27:39+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Aan tafel met Sint-Arnoldus

verzamelde gerechten uit De Zytholoog
ID 355897
Slug aan-tafel-met-sint-arnoldus-han-hidalgo
Contributors
Author : Han Hidalgo
Author : M. Therese Bruggeman
Annotation
Description Han Hidalgo kan gerust beschouwd worden als een van de pioniers van het gebruik van bier in de keuken. Al decennia is hij bezig met het combineren van eten en bier. Talloze biergerechten heeft hij in de loop van de jaren gepubliceerd in boeken (o.a. Biertapas en Jazzcookin’) en op internet (www.biercuisine.nl). Ook voor het bierconsumententijdschrift De Zytholoog heeft hij heel wat recepten met bier gecreëerd, veelal in samenwerking met Marie-Therese Bruggeman. In dit boek treft u een verzameling van deze recepten aan. Het gaat daarbij in de meeste gevallen niet om volledige maaltijden, maar juist om ‘kleinere’ hapjes; lekker als aperitief of gewoon voor ‘tussendoor’. Het boek begint met een uitgebreide inleiding met daarin o.a. tips voor het combineren van gerechten met bier, bieren bij gerechten en bereidingswijze en bierkeuze. Daarbij wordt uitvoerig ingegaan op de bestaande biersoorten en biertypen. Ook enkele buitenlandse bierstijlen komen aan bod. Marie-Therese en Han nemen u mee op een culinaire ontdekkingstocht. Laat u inspireren en durf zelf te experimenteren.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Mens & Cultuur Uitgevers
Imprint
Language dut
Page count 136
Duration
Publication date first 2019-07-23
Publication date latest 2019-08-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789077135556 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!