Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 516239,
    "slug": "aardappelbijbel-jacques-hermus",
    "nstc": null,
    "title": "Aardappelbijbel",
    "subtitle": "Van koken en bakken tot stampen, stoven, pureren en frituren",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "H\u00e9t naslagwerk voor elke liefhebber van de aardappel",
    "description": "In <i>Aardappelbijbel </i>van Jacques Hermus, zoon van een aardappelboer, vind je meer dan 200 recepten voor verschillende bereidingen van onze knol - verzameld uit de wereld. Van eenvoudige krieltjes met wat zout en boter tot een romige driesterrenpuree. Leer meer over de verschillende aardappelsoorten, van bintje tot Bonnotte, en hoe hun smaak en vorm van invloed zijn op je gerecht. Bak patatas bravas of hash browns en stamp een hete bliksem of Leidse hutspot. Pof in de oven of boven open vuur en pureer een mousseline of gnocchi di patate.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 496,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-09-23",
    "publication_date_latest": "2025-09-23",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048872466",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789048872473",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:39:33+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:44:32+00:00",
    "publisher": {
        "id": 234,
        "slug": "overamstel-uitgevers",
        "name": "Overamstel Uitgevers",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:54+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 318876,
            "slug": "jacques-hermus-2",
            "key_names": "Hermus",
            "names_before_key": "Jacques",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:39:33+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:39:33+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Aardappelbijbel

Van koken en bakken tot stampen, stoven, pureren en frituren
ID 516239
Slug aardappelbijbel-jacques-hermus
Contributors
Author : Jacques Hermus
Annotation Hét naslagwerk voor elke liefhebber van de aardappel
Description In <i>Aardappelbijbel </i>van Jacques Hermus, zoon van een aardappelboer, vind je meer dan 200 recepten voor verschillende bereidingen van onze knol - verzameld uit de wereld. Van eenvoudige krieltjes met wat zout en boter tot een romige driesterrenpuree. Leer meer over de verschillende aardappelsoorten, van bintje tot Bonnotte, en hoe hun smaak en vorm van invloed zijn op je gerecht. Bak patatas bravas of hash browns en stamp een hete bliksem of Leidse hutspot. Pof in de oven of boven open vuur en pureer een mousseline of gnocchi di patate.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Overamstel Uitgevers
Imprint
Language dut
Page count 496
Duration
Publication date first 2025-09-23
Publication date latest 2025-09-23
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048872466 (BB)
  • ISBN: 9789048872473 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!