Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 527583,
    "slug": "al-dente-as-fck-pastology-2",
    "nstc": null,
    "title": "Al dente as f*ck",
    "subtitle": "Italiaanse pastatechnieken, pastarecepten en de pasta way of life",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Wie pasta zegt, zegt Bruna en Emanuele. Bruna groeide op tussen de deegvellen in het pastabedrijf van haar grootouders, Emanuele's ouders hadden een osteria in Rome. <br />Na een koksopleiding vlogen ze beide uit naar Europese topkeukens, van Gordon Ramsey in Londen tot Pure C in Cadzand. Vandaag brengen ze die Italiaanse knowhow en culinaire creativiteit samen in Pastology: d\u00e9 community voor iedereen die houdt van pasta met een stevige scheut humor en rebellie.</p><p>In hun langverwachte boek nemen de pastameesters je mee van deeg tot dampend bord. Je leert zelf volgens de artisanale technieken pasta maken: met ei of zonder ei, met een pastamachine of met eenvoudige keukentools. Vervolgens geven ze hun allerbeste pastarecepten prijs: 20 Italiaanse signatuurgerechten \u00e0 la nonna, gevolgd door 25 modernere variaties met een twist. En als je even geen tijd hebt om zelf te kneden en te rollen, maak je met enkele snelle sauzen van je winkelpasta alsnog iets bijzonders.</p><p>Tussendoor ontdek je handige tips, leuke anekdotes en originele foodfotografie. Meer dan een bundel recepten, is dit boek een pastarevolutie!</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-10-28",
    "publication_date_latest": "2026-03-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059960275",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:41:04+00:00",
    "updated_at": "2025-10-28T00:43:30+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6445,
        "slug": "uitgeverij-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 322548,
            "slug": "pastology",
            "key_names": "Pastology",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "450",
            "created_at": "2025-09-19T14:41:04+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:41:04+00:00"
        }
    ]
}
        

Al dente as f*ck

Italiaanse pastatechnieken, pastarecepten en de pasta way of life
ID 527583
Slug al-dente-as-fck-pastology-2
Contributors
Author : Pastology
Annotation
Description <p>Wie pasta zegt, zegt Bruna en Emanuele. Bruna groeide op tussen de deegvellen in het pastabedrijf van haar grootouders, Emanuele's ouders hadden een osteria in Rome. <br />Na een koksopleiding vlogen ze beide uit naar Europese topkeukens, van Gordon Ramsey in Londen tot Pure C in Cadzand. Vandaag brengen ze die Italiaanse knowhow en culinaire creativiteit samen in Pastology: dé community voor iedereen die houdt van pasta met een stevige scheut humor en rebellie.</p><p>In hun langverwachte boek nemen de pastameesters je mee van deeg tot dampend bord. Je leert zelf volgens de artisanale technieken pasta maken: met ei of zonder ei, met een pastamachine of met eenvoudige keukentools. Vervolgens geven ze hun allerbeste pastarecepten prijs: 20 Italiaanse signatuurgerechten à la nonna, gevolgd door 25 modernere variaties met een twist. En als je even geen tijd hebt om zelf te kneden en te rollen, maak je met enkele snelle sauzen van je winkelpasta alsnog iets bijzonders.</p><p>Tussendoor ontdek je handige tips, leuke anekdotes en originele foodfotografie. Meer dan een bundel recepten, is dit boek een pastarevolutie!</p>
Genres
Subjects
450 Lifestyle algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2025-10-28
Publication date latest 2026-03-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059960275 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!