Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 211487,
    "slug": "alles-over-roosteren-en-grillen-r-rodgers",
    "nstc": null,
    "title": "Alles over roosteren en grillen",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Texas runderbraadstuk, Geroosterde tonijn met rode-paprikarelish, klassiek geroosterde kip met barbecuesaus. Deze en nog veel andere geroosterde gerechten kunnen nu worden gemaakt door iedere kok, of die nu een beginner of gevorderde kok is. Masterclass Alles over roosteren en grillen is een complete kookcursus in boekvorm. Het boek begint met een beschrijving van de verschillende soorten barbecue en de basistechnieken van het roosteren en grillen. Daarna wordt verteld welke soorten vlees, vis, gevogelte en groenten het uitstekend doen op de barbecue.  Ook volgt een overzicht van hoe deze ingredi\u00ebnten op smaak kunnen worden gebracht met pittige specerijenmengsels of marinades, of met een smakelijke kruidenboter of een frisse salsa. De  basisrecepten en technieken leren de kok stap-voor-stap alles over het roosteren bij directe of indirecte hitte, maar ook de geheimen van het roken van voedsel. Een overzicht van het benodigde gereedschap en een verklarende woordenlijst besluiten het boek. Dankzij  alle informatie in dit boek kan iedere kok met het volste vertrouwen aan de slag in de openlucht en daar op de barbecue  de allerlekkerste gerechten gaan klaarmaken.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-03-13",
    "publication_date_latest": "2008-03-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789073191532",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:15:07+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117537,
            "slug": "rick-rodgers",
            "key_names": "RODGERS",
            "names_before_key": "RICK",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Alles over roosteren en grillen

ID 211487
Slug alles-over-roosteren-en-grillen-r-rodgers
Contributors
Author : RICK RODGERS
Annotation
Description Texas runderbraadstuk, Geroosterde tonijn met rode-paprikarelish, klassiek geroosterde kip met barbecuesaus. Deze en nog veel andere geroosterde gerechten kunnen nu worden gemaakt door iedere kok, of die nu een beginner of gevorderde kok is. Masterclass Alles over roosteren en grillen is een complete kookcursus in boekvorm. Het boek begint met een beschrijving van de verschillende soorten barbecue en de basistechnieken van het roosteren en grillen. Daarna wordt verteld welke soorten vlees, vis, gevogelte en groenten het uitstekend doen op de barbecue. Ook volgt een overzicht van hoe deze ingrediƫnten op smaak kunnen worden gebracht met pittige specerijenmengsels of marinades, of met een smakelijke kruidenboter of een frisse salsa. De basisrecepten en technieken leren de kok stap-voor-stap alles over het roosteren bij directe of indirecte hitte, maar ook de geheimen van het roken van voedsel. Een overzicht van het benodigde gereedschap en een verklarende woordenlijst besluiten het boek. Dankzij alle informatie in dit boek kan iedere kok met het volste vertrouwen aan de slag in de openlucht en daar op de barbecue de allerlekkerste gerechten gaan klaarmaken.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2008-03-13
Publication date latest 2008-03-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789073191532 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!