Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210814,
    "slug": "alles-wat-u-wilde-weten-over-lamsvlees-wouter-verbree",
    "nstc": null,
    "title": "Alles wat u wilde weten over lamsvlees",
    "subtitle": "Boekwerk met o.a. meerdere recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "Dit handzame boekwerk geeft een klein stukje duidelijkheid over afkomst product en de verschillen in kwaliteit. Het boekwerk is geschikt voor de schapenhouders en veehouders, maar ook voor de huisvrouw en hobby kok.",
    "description": "Een avontuur door de verschillende landen, zowel als herkomst van het lamsvlees en de verschillende kwaliteiten, die hoofdzakelijk door de verschillen in klimaat tot stand komt. Het Nederlandse lamsvlees van de waddeneilanden is het nummer \u00e9\u00e9n product vlees van de wereld. Ook zijn er recepten die op de Nederlandse smaak, maar vanuit de Islamistische achtergronden, qua smaak en beleving verwerkt worden. Als laatste vind u een deel uitleg specerijen en kruiden, wat uiteraard van groot belang is voor het eind resultaat. Er zijn ook kruiden en specerijen die niet bijzonder goed geschikt zijn bij het lamsvlees, maar bij het rund heerlijk zal smaken.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 39,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-09-02",
    "publication_date_latest": "2013-09-02",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789402106961",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789402107180",
            "product_form": "ED"
        },
        {
            "isbn": "9789402138344",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:15:01+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1813,
        "slug": "brave-new-books",
        "name": "Brave New Books",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:49+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117106,
            "slug": "wouter-verbree",
            "key_names": "Verbree",
            "names_before_key": "Wouter",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Alles wat u wilde weten over lamsvlees

Boekwerk met o.a. meerdere recepten
ID 210814
Slug alles-wat-u-wilde-weten-over-lamsvlees-wouter-verbree
Contributors
Author : Wouter Verbree
Annotation Dit handzame boekwerk geeft een klein stukje duidelijkheid over afkomst product en de verschillen in kwaliteit. Het boekwerk is geschikt voor de schapenhouders en veehouders, maar ook voor de huisvrouw en hobby kok.
Description Een avontuur door de verschillende landen, zowel als herkomst van het lamsvlees en de verschillende kwaliteiten, die hoofdzakelijk door de verschillen in klimaat tot stand komt. Het Nederlandse lamsvlees van de waddeneilanden is het nummer één product vlees van de wereld. Ook zijn er recepten die op de Nederlandse smaak, maar vanuit de Islamistische achtergronden, qua smaak en beleving verwerkt worden. Als laatste vind u een deel uitleg specerijen en kruiden, wat uiteraard van groot belang is voor het eind resultaat. Er zijn ook kruiden en specerijen die niet bijzonder goed geschikt zijn bij het lamsvlees, maar bij het rund heerlijk zal smaken.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Brave New Books
Imprint
Language dut
Page count 39
Duration
Publication date first 2013-09-02
Publication date latest 2013-09-02
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789402106961 (BC)
  • ISBN: 9789402107180 (ED)
  • ISBN: 9789402138344 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!