Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 329371,
    "slug": "andina-martin-morales",
    "nstc": null,
    "title": "Andina",
    "subtitle": "het hart van de Peruaanse keuken : recepten en verhalen uit de Andes",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De Peruaanse keuken is een van de modernste en tegelijkertijd oudste keukens ter<br/>wereld. Het hart van deze keuken ligt in het Andes-gebergte. Dit is de streek waar de moeder en grootmoeder van Martin Morales vandaan komen.<br/>Morales verzamelde traditionele verhalen en recepten, sommige meer dan 1000 jaar oud,en vulde die aan met eigentijdse, kleurrijke creaties. De meer dan 110 verrassende en makkelijk te maken gerechten in het boek zitten vol verse ingredi\u00ebnten en uitgesproken smaken. Van zoete-aardappelpannenkoekjes,<br/>zeebaarsceviche met avocado, lamsfilet met macapoeder, pompoenstoof met mais en<br/>peterselie tot vlierbessenijs. Met Andina zet je de kleuren, smaken en<br/>texturen van de Andes thuis op tafel.<br/><br/>Martin Morales werd geboren in Lima, Peru, en kookt al sinds zijn negende.<br/>Na een succesvolle muzikale carri\u00e8re bij Apple's iTunes en Disney Music<br/>besloot hij zich toe te leggen op zijn passie voor de Peruaanse keuken.<br/>Morales woont al meer dan 20 jaar in Londen, waar hij vier succesvolle<br/>restaurants heeft, onder andere Ceviche en Andina.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-08-01",
    "publication_date_latest": "2018-08-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059568433",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:20:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:26:22+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 198047,
            "slug": "martin-morales-2",
            "key_names": "Morales",
            "names_before_key": "Martin",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:20:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:20:36+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Andina

het hart van de Peruaanse keuken : recepten en verhalen uit de Andes
ID 329371
Slug andina-martin-morales
Contributors
Author : Martin Morales
Annotation
Description De Peruaanse keuken is een van de modernste en tegelijkertijd oudste keukens ter<br/>wereld. Het hart van deze keuken ligt in het Andes-gebergte. Dit is de streek waar de moeder en grootmoeder van Martin Morales vandaan komen.<br/>Morales verzamelde traditionele verhalen en recepten, sommige meer dan 1000 jaar oud,en vulde die aan met eigentijdse, kleurrijke creaties. De meer dan 110 verrassende en makkelijk te maken gerechten in het boek zitten vol verse ingrediënten en uitgesproken smaken. Van zoete-aardappelpannenkoekjes,<br/>zeebaarsceviche met avocado, lamsfilet met macapoeder, pompoenstoof met mais en<br/>peterselie tot vlierbessenijs. Met Andina zet je de kleuren, smaken en<br/>texturen van de Andes thuis op tafel.<br/><br/>Martin Morales werd geboren in Lima, Peru, en kookt al sinds zijn negende.<br/>Na een succesvolle muzikale carrière bij Apple's iTunes en Disney Music<br/>besloot hij zich toe te leggen op zijn passie voor de Peruaanse keuken.<br/>Morales woont al meer dan 20 jaar in Londen, waar hij vier succesvolle<br/>restaurants heeft, onder andere Ceviche en Andina.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2018-08-01
Publication date latest 2018-08-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059568433 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!