Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 220016,
    "slug": "atelier-confiserie-yasmin-othman",
    "nstc": null,
    "title": "Atelier Confiserie",
    "subtitle": "bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen ...",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...<br/><br/>Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? Atelier Confiserie geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.<br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 252,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-01-21",
    "publication_date_latest": "2015-01-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431141",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:53:13+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:15:47+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 123375,
            "slug": "yasmin-othman",
            "key_names": "Othman",
            "names_before_key": "Yasmin",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:53:13+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:53:13+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Atelier Confiserie

bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen ...
ID 220016
Slug atelier-confiserie-yasmin-othman
Contributors
Author : Yasmin Othman
Annotation
Description Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...<br/><br/>Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? Atelier Confiserie geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 252
Duration
Publication date first 2015-01-21
Publication date latest 2015-01-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431141 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!