Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 419738,
    "slug": "authentiek-japan-thuis",
    "nstc": null,
    "title": "Authentiek Japan thuis",
    "subtitle": "100 recepten, technieken en kooktips uit de Japanse keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Maori Murota, auteur van d\u00e9 succestitel Recepten uit\nTokyo, leidt je from scratch door de Japanse keuken. In\nzowel woord als beeld worden technieken inzichtelijk\n- hoe maak je udonnoedels, ramen en gyozadeeg - en\nleer je de basis door o.a. zelf te fermenteren (miso,\nnatto en meer) of tofu, bouillons en basissauzen te\nmaken. \n\nMet de geweldige receptuur van iconische\ngerechten uit de Japanse keuken ga je aan de slag.\nServeer gemarineerde rauwe horsmakreel. Maak\nag\u00e9bitashi, groenten die eerst gemarineerd en\nvervolgens gefrituurd worden. Trakteer je gasten\nop tongstrelende gerechten en spectaculair ogende\ntemari sushi met diverse toppings. Van soep, snacks,\nsalades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer:\nmet Maori Murato leer je de fijne kneepjes van de\nJapanse keuken onder de knie te krijgen.\n\n\nVoor de hobbykok en liefhebber van de Japanse\nkeuken een ideaal en fraai uitgevoerd kookboek\nwaarin niet alleen authentieke recepten worden\ngedeeld, maar juist ook de basis(technieken), de\nkakelverse producten en goede stap-voor-stap-uitleg\ncentraal staan. D\u014dzo omeshiagarikudasai!\nAuthentiek Japan",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 264,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-04-13",
    "publication_date_latest": "2022-05-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432735",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:34:39+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 257456,
            "slug": "maori-murota-2",
            "key_names": "Murota",
            "names_before_key": "Maori",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00"
        }
    ]
}
        

Authentiek Japan thuis

100 recepten, technieken en kooktips uit de Japanse keuken
ID 419738
Slug authentiek-japan-thuis
Contributors
Author : Maori Murota
Annotation
Description Maori Murota, auteur van dé succestitel Recepten uit Tokyo, leidt je from scratch door de Japanse keuken. In zowel woord als beeld worden technieken inzichtelijk - hoe maak je udonnoedels, ramen en gyozadeeg - en leer je de basis door o.a. zelf te fermenteren (miso, natto en meer) of tofu, bouillons en basissauzen te maken. Met de geweldige receptuur van iconische gerechten uit de Japanse keuken ga je aan de slag. Serveer gemarineerde rauwe horsmakreel. Maak agébitashi, groenten die eerst gemarineerd en vervolgens gefrituurd worden. Trakteer je gasten op tongstrelende gerechten en spectaculair ogende temari sushi met diverse toppings. Van soep, snacks, salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer: met Maori Murato leer je de fijne kneepjes van de Japanse keuken onder de knie te krijgen. Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse keuken een ideaal en fraai uitgevoerd kookboek waarin niet alleen authentieke recepten worden gedeeld, maar juist ook de basis(technieken), de kakelverse producten en goede stap-voor-stap-uitleg centraal staan. Dōzo omeshiagarikudasai! Authentiek Japan
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 264
Duration
Publication date first 2022-04-13
Publication date latest 2022-05-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432735 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!