Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 437673,
    "slug": "bak-paul-hollywood",
    "nstc": null,
    "title": "Bak!",
    "subtitle": "de allerbeste recepten van Paul Hollywood",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>In BAK! geeft meesterbakker Paul Hollywood, bekend als jurylid van het immer populaire The Great British Bake Off, zijn favoriete en allerbeste bakrecepten. Van hartig tot zoet, stap-voor-stap in beeld gebracht en met tips en trucs voor de thuisbakker. Ga aan de slag en tover fantastische baksels uit de oven.</p>\n<p>Van pain de Campagne, zuurdesembrood, focaccia en sodabrood tot en met zoete zaligheden als blondies, cheesecake met bosvruchten en spektakelstukken als Baked Alaska als dessert. BAK! geeft in zes hoofdstukken het betere bakwerk voor cakes en koekjes, diverse soorten broden, desserts, taarten en hartige pies en snacks als saucijzenbroodjes en empanadas.</p>\n<p>Met de recepten van Paul Hollywood, die zich kenmerken door duidelijke beschrijvingen en waarbij de diverse handelingen goed in beeld worden gebracht, is BAK! geschikt voor iedereen. Voor de beginnende thuisbakker tot en met ervaren rotten in het vak die met de best off recepten van Hollywood hun repertoire aanzienlijk uitbreiden.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-11-02",
    "publication_date_latest": "2022-11-02",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432827",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:36:17+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 269968,
            "slug": "paul-hollywood-2",
            "key_names": "Hollywood",
            "names_before_key": "Paul",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00"
        }
    ]
}
        

Bak!

de allerbeste recepten van Paul Hollywood
ID 437673
Slug bak-paul-hollywood
Contributors
Author : Paul Hollywood
Annotation
Description <p>In BAK! geeft meesterbakker Paul Hollywood, bekend als jurylid van het immer populaire The Great British Bake Off, zijn favoriete en allerbeste bakrecepten. Van hartig tot zoet, stap-voor-stap in beeld gebracht en met tips en trucs voor de thuisbakker. Ga aan de slag en tover fantastische baksels uit de oven.</p> <p>Van pain de Campagne, zuurdesembrood, focaccia en sodabrood tot en met zoete zaligheden als blondies, cheesecake met bosvruchten en spektakelstukken als Baked Alaska als dessert. BAK! geeft in zes hoofdstukken het betere bakwerk voor cakes en koekjes, diverse soorten broden, desserts, taarten en hartige pies en snacks als saucijzenbroodjes en empanadas.</p> <p>Met de recepten van Paul Hollywood, die zich kenmerken door duidelijke beschrijvingen en waarbij de diverse handelingen goed in beeld worden gebracht, is BAK! geschikt voor iedereen. Voor de beginnende thuisbakker tot en met ervaren rotten in het vak die met de best off recepten van Hollywood hun repertoire aanzienlijk uitbreiden.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2022-11-02
Publication date latest 2022-11-02
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432827 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!