Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 342193,
    "slug": "bakken-zonder-gluten-emmelou-green",
    "nstc": null,
    "title": "Bakken zonder gluten",
    "subtitle": "Meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 &agrave; 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel. Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in &lsquo;Bakken zonder gluten&rsquo; al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-01-25",
    "publication_date_latest": "2019-01-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461317148",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:28:14+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1280,
        "slug": "halewyck-uitgeverij-van",
        "name": "Halewyck, Uitgeverij Van",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:09+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 207229,
            "slug": "emmelou-green",
            "key_names": "Green",
            "names_before_key": "Emmelou",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Bakken zonder gluten

Meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers
ID 342193
Slug bakken-zonder-gluten-emmelou-green
Contributors
Author : Emmelou Green
Annotation
Description <p>Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 &agrave; 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel. Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in &lsquo;Bakken zonder gluten&rsquo; al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Halewyck, Uitgeverij Van
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2019-01-25
Publication date latest 2019-01-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461317148 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!