Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 278836,
    "slug": "balistyle-chef-rob-van-gasselt",
    "nstc": null,
    "title": "Balistyle Chef",
    "subtitle": "koken met heimwee naar Bali",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Rob van Gasselt en Hans Bakema delen een passie voor de schoonheid van Indonesi\u00eb. Tijdens vakanties op Bali genoten ze van de vele kleuren, geuren en smaken die het eiland kenmerken. Op zoek naar recepten en achtergronden van al dat heerlijks kwamen ze steeds meer te weten over tradities en ceremoni\u00ebn en de daarbij behorende manieren van voorbereiden, bereiden en opmaken. Met name de Balinese keuken met haar vele authentieke gerechten liet steeds meer geheimen los. Daar gaven ze vervolgens hun eigen draai aan, ingegeven door hun eigen voorkeuren en door de lokale verkrijgbaarheid van ingredi\u00ebnten. Vandaar Balistyle, en dus niet authentiek Balinees.<br/>De gerechten in dit boek zijn ge\u00efnspireerd op recepten die Rob en Hans verzamelden uit kookboeken, van het internet, uit eigen producties en overleveringen van familie, vrienden en bekenden en die vervolgens via hun Balistyle zijn aangepast tot tong- en oogstrelende gerechten. De schitterende fotografie en de heldere uitleg dwingen de lezer de recepten ook daadwerkelijk uit te proberen. Een onmisbaar boek voor iedere kookfanaat.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-05-30",
    "publication_date_latest": "2016-11-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789460223938",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:07:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:21:51+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1310,
        "slug": "stichting-lm-publishers",
        "name": "Stichting LM Publishers",
        "created_at": "2025-09-19T12:33:59+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:09:49+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 166234,
            "slug": "rob-van-gasselt",
            "key_names": "Gasselt",
            "names_before_key": "Rob",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:07:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:07:12+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Balistyle Chef

koken met heimwee naar Bali
ID 278836
Slug balistyle-chef-rob-van-gasselt
Contributors
Author : Rob van Gasselt
Annotation
Description Rob van Gasselt en Hans Bakema delen een passie voor de schoonheid van Indonesië. Tijdens vakanties op Bali genoten ze van de vele kleuren, geuren en smaken die het eiland kenmerken. Op zoek naar recepten en achtergronden van al dat heerlijks kwamen ze steeds meer te weten over tradities en ceremoniën en de daarbij behorende manieren van voorbereiden, bereiden en opmaken. Met name de Balinese keuken met haar vele authentieke gerechten liet steeds meer geheimen los. Daar gaven ze vervolgens hun eigen draai aan, ingegeven door hun eigen voorkeuren en door de lokale verkrijgbaarheid van ingrediënten. Vandaar Balistyle, en dus niet authentiek Balinees.<br/>De gerechten in dit boek zijn geïnspireerd op recepten die Rob en Hans verzamelden uit kookboeken, van het internet, uit eigen producties en overleveringen van familie, vrienden en bekenden en die vervolgens via hun Balistyle zijn aangepast tot tong- en oogstrelende gerechten. De schitterende fotografie en de heldere uitleg dwingen de lezer de recepten ook daadwerkelijk uit te proberen. Een onmisbaar boek voor iedere kookfanaat.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Stichting LM Publishers
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2016-05-30
Publication date latest 2016-11-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789460223938 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!