Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 316794,
    "slug": "balls-glory-wim-ballieu",
    "nstc": null,
    "title": "Balls & Glory",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Tv-chef Wim Ballieu staat al enkele jaren bekend om zijn hemels gevulde gehaktballen. Als boerenkleinzoon en zoon van een slager is hij helemaal thuis in het ambacht van vlees bereiden.<br/>Hij raakte al snel gefascineerd door slowfood en artisanale technieken en kwam zo tot zijn signatuurgerecht: een echte, Vlaamse, gevulde gehaktbal, gepimpt met originele ingredi\u00ebnten als ossenstaart, truffel en chocolade: balls met de nodige glory dus.<br/>In 2012 opende Wim Ballieu zijn eerste Balls & Glory-restaurant in Gent. In 2013 werd zijn project uitgeroepen tot Beste Foodconcept van Europa en intussen opende hij ook vestigingen<br/>in Brussel, Leuven en Antwerpen. Vandaag zijn er concrete plannen voor restaurants in nog veel meer (wereld)-steden. Dit boek viert de successen en blikt vooruit naar de toekomst.<br/>In dit lijvige boek verzamelt Wim Ballieu zijn meest gesmaakte balls en biedt hij ook verrassende vegetarische varianten aan. Laat je door zijn recepten inspireren om zelf aan de slag te gaan en de perfecte gevulde gehaktbal te rollen.<br/>De eenvoudigste en snelste weg naar<br/>(h)eerlijk comfortfood!<br/>Tv-chef Wim<br/>Ballieus recepten<br/>voor de beste<br/>gevulde gehaktbal",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-10-13",
    "publication_date_latest": "2017-10-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789492677181",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:17:28+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:25:23+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2175,
        "slug": "uitgeverij-kannibaal-2",
        "name": "Uitgeverij Kannibaal",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:54:08+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:08+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 189092,
            "slug": "wim-ballieu-2",
            "key_names": "Ballieu",
            "names_before_key": "Wim",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:17:28+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:17:28+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Balls & Glory

ID 316794
Slug balls-glory-wim-ballieu
Contributors
Author : Wim Ballieu
Annotation
Description Tv-chef Wim Ballieu staat al enkele jaren bekend om zijn hemels gevulde gehaktballen. Als boerenkleinzoon en zoon van een slager is hij helemaal thuis in het ambacht van vlees bereiden.<br/>Hij raakte al snel gefascineerd door slowfood en artisanale technieken en kwam zo tot zijn signatuurgerecht: een echte, Vlaamse, gevulde gehaktbal, gepimpt met originele ingrediƫnten als ossenstaart, truffel en chocolade: balls met de nodige glory dus.<br/>In 2012 opende Wim Ballieu zijn eerste Balls & Glory-restaurant in Gent. In 2013 werd zijn project uitgeroepen tot Beste Foodconcept van Europa en intussen opende hij ook vestigingen<br/>in Brussel, Leuven en Antwerpen. Vandaag zijn er concrete plannen voor restaurants in nog veel meer (wereld)-steden. Dit boek viert de successen en blikt vooruit naar de toekomst.<br/>In dit lijvige boek verzamelt Wim Ballieu zijn meest gesmaakte balls en biedt hij ook verrassende vegetarische varianten aan. Laat je door zijn recepten inspireren om zelf aan de slag te gaan en de perfecte gevulde gehaktbal te rollen.<br/>De eenvoudigste en snelste weg naar<br/>(h)eerlijk comfortfood!<br/>Tv-chef Wim<br/>Ballieus recepten<br/>voor de beste<br/>gevulde gehaktbal
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Kannibaal
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2017-10-13
Publication date latest 2017-10-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789492677181 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!