Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204383,
    "slug": "barbecue-plancha-stephane-reynaud",
    "nstc": null,
    "title": "Barbecue & plancha",
    "subtitle": "150 eenvousdige gerechten om samen van te genieten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Barbecue & plancha<br/>150 eenvoudige gerechten om samen van te genieten<br/>Stephane Reynaud<br/><br/>Opnieuw een boek van de Koning van de Smulpartijen!<br/>Het boek voor de barbecue<br/><br/>Ruim 150 recepten voor kleine hapjes en uitgebreide gerechten: brochettes, haasjes, ribstuk en koteletten, gebraad, vis en zeebanket, plus bijgerechten <br/><br/>Inclusief recepten voor de steeds populairdere plancha<br/><br/>Een stoer, sfeervol boek vol prachtige foto's en robuuste recepten<br/><br/>'De ijsblokjes hebben een dagje uit , ze hebben zin om te zweten, de gloeiende kooltjes wachten rood van plezier met smart op de genodigden van deze dag, de grill staat klaar om zijn stempel te gaan drukken. Er zijn kleine hapjes om lekker op te knabbelen, u likt uw vingers erbij af. De tafel is gedekt, we gaan zitten, we snijden, we vragen om meer, vlees, vis, alles komt voorbij. Er zijn geen groenten meer over, eigenlijk is er helemaal niets meer, alles is op. Op de restanten van de gloeiende kooltjes wordt nog iets zoets klaargemaakt, de lekkere trek wint met overmacht...Morgen doen we het zeker weer.'<br/>De barbecue volgens Stephane<br/><br/><br/>Stephane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, en 365.<br/><br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-04-05",
    "publication_date_latest": "2015-03-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059564312",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112083,
            "slug": "stephane-reynaud",
            "key_names": "Reynaud",
            "names_before_key": "St\u00e9phane",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Barbecue & plancha

150 eenvousdige gerechten om samen van te genieten
ID 204383
Slug barbecue-plancha-stephane-reynaud
Contributors
Author : Stéphane Reynaud
Annotation
Description Barbecue & plancha<br/>150 eenvoudige gerechten om samen van te genieten<br/>Stephane Reynaud<br/><br/>Opnieuw een boek van de Koning van de Smulpartijen!<br/>Het boek voor de barbecue<br/><br/>Ruim 150 recepten voor kleine hapjes en uitgebreide gerechten: brochettes, haasjes, ribstuk en koteletten, gebraad, vis en zeebanket, plus bijgerechten <br/><br/>Inclusief recepten voor de steeds populairdere plancha<br/><br/>Een stoer, sfeervol boek vol prachtige foto's en robuuste recepten<br/><br/>'De ijsblokjes hebben een dagje uit , ze hebben zin om te zweten, de gloeiende kooltjes wachten rood van plezier met smart op de genodigden van deze dag, de grill staat klaar om zijn stempel te gaan drukken. Er zijn kleine hapjes om lekker op te knabbelen, u likt uw vingers erbij af. De tafel is gedekt, we gaan zitten, we snijden, we vragen om meer, vlees, vis, alles komt voorbij. Er zijn geen groenten meer over, eigenlijk is er helemaal niets meer, alles is op. Op de restanten van de gloeiende kooltjes wordt nog iets zoets klaargemaakt, de lekkere trek wint met overmacht...Morgen doen we het zeker weer.'<br/>De barbecue volgens Stephane<br/><br/><br/>Stephane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, en 365.<br/><br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2012-04-05
Publication date latest 2015-03-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059564312 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!