Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 507261,
    "slug": "bart-desmidt-bart-desmidt",
    "nstc": null,
    "title": "Bart Desmidt",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist werkt Bart dagelijks met de allerbeste ingredi\u00ebnten en serveert hij gerechten die een ode zijn aan verfijning zonder overbodige decoratie. In dit boek deelt chef Bart Desmidt zijn liefde voor pure productkeuken, waarin eenvoud en kwaliteit centraal staan. Het bevat meer dan 60 recepten, vari\u00ebrend van hapjes en voorgerechten tot hoofdgerechten en desserts waarmee je indrukwekkende gerechten op tafel kan zetten die helemaal niet zo moeilijk te maken zijn als dat ze eruit zien.  Met inspiratie uit de nabijgelegen zee en lokale producten blijft Bart trouw aan zijn visie: koken met passie maar zonder poespas. Bart Desmidt laat in dit boek zien hoe eenvoud en vakmanschap samenkomen in gerechten die een ware belevenis zijn. Ontdek zelf de kracht van simpel maar goed!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-01-24",
    "publication_date_latest": "2025-01-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789462777798",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:38:07+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:42:48+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6537,
        "slug": "studio-100-nv-2",
        "name": "Studio 100 NV",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:46+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 314953,
            "slug": "bart-desmidt-2",
            "key_names": "DESMIDT",
            "names_before_key": "BART",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:38:07+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:38:07+00:00"
        }
    ]
}
        

Bart Desmidt

ID 507261
Slug bart-desmidt-bart-desmidt
Contributors
Author : BART DESMIDT
Annotation
Description In zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist werkt Bart dagelijks met de allerbeste ingrediƫnten en serveert hij gerechten die een ode zijn aan verfijning zonder overbodige decoratie. In dit boek deelt chef Bart Desmidt zijn liefde voor pure productkeuken, waarin eenvoud en kwaliteit centraal staan. Het bevat meer dan 60 recepten, variƫrend van hapjes en voorgerechten tot hoofdgerechten en desserts waarmee je indrukwekkende gerechten op tafel kan zetten die helemaal niet zo moeilijk te maken zijn als dat ze eruit zien. Met inspiratie uit de nabijgelegen zee en lokale producten blijft Bart trouw aan zijn visie: koken met passie maar zonder poespas. Bart Desmidt laat in dit boek zien hoe eenvoud en vakmanschap samenkomen in gerechten die een ware belevenis zijn. Ontdek zelf de kracht van simpel maar goed!
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Studio 100 NV
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2025-01-24
Publication date latest 2025-01-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789462777798 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!