Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 211339,
    "slug": "basic-vis-delphine-de-montalier",
    "nstc": null,
    "title": "Basic vis",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Stap voor stap vis bereiden.\r\nDit boek bevat alles wat je moet weten over koken met vis. Uiteraard staan de lekkere klassiekers er in, zoals bouillabaisse, gegrilde sardines en gevulde pijlinktvis. Daarnaast lees je alles over duurzame vissen, bijzondere schelpdieren (probeer de scheermessen eens!) en allerlei soorten schaaldieren, zoals steurgarnalen, roskammen en kreeften. + een heel handige rubriek om je wegwijs te maken in het aanbod van de visboer. + standaardkooktijden voor het bereiden van smakelijke alikruiken en langoustines al dente. + een reportage over strandvissen en tips over wat je moet doen bij springvloed!\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-05-02",
    "publication_date_latest": "2012-05-02",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089895226",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:15:04+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117416,
            "slug": "delphine-de-montalier",
            "key_names": "Montalier",
            "names_before_key": "Delphine",
            "prefix_to_key": "De",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Basic vis

ID 211339
Slug basic-vis-delphine-de-montalier
Contributors
Author : Delphine De Montalier
Annotation
Description Stap voor stap vis bereiden. Dit boek bevat alles wat je moet weten over koken met vis. Uiteraard staan de lekkere klassiekers er in, zoals bouillabaisse, gegrilde sardines en gevulde pijlinktvis. Daarnaast lees je alles over duurzame vissen, bijzondere schelpdieren (probeer de scheermessen eens!) en allerlei soorten schaaldieren, zoals steurgarnalen, roskammen en kreeften. + een heel handige rubriek om je wegwijs te maken in het aanbod van de visboer. + standaardkooktijden voor het bereiden van smakelijke alikruiken en langoustines al dente. + een reportage over strandvissen en tips over wat je moet doen bij springvloed!
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2012-05-02
Publication date latest 2012-05-02
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089895226 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!