Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 342439,
    "slug": "basisboek-indonesisch-francis-kuijk",
    "nstc": null,
    "title": "Basisboek Indonesisch",
    "subtitle": "130 recepten stap voor stap",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Must have voor liefhebbers van de Indonesische keuken<br />Met Basisboek Indonesisch haal je 130 recepten met stap-voor-stap fotografie en -uitleg in huis. De lezer wordt door Francis Kuijk aan de hand genomen en leert de Indonesische keuken kennen. Met soepen & sajoers, vlees, vis & schaaldiergerechten, rijst & noedles, ei- & groentegerechten, hartige snacks en zoete afsluiters.<br />Basisboek Indonesisch geeft goede informatie over ingredi\u00ebnten en de verkrijgbaarheid daarvan, bij- zonder keukengerei en handige technieken die je nodig hebt om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Bovendien geeft Francis diverse basisrecepten voor sambal, boemboes en sat\u00e9 en deelt ze menusuggesties om een complete rijsttafel of tumpeng te serveren.<br />Van sayur lodeh, ayam setan en nasi goreng tot gado gado, babi masak, spekkoek en pisang molen. Francis weet met haar Indonesische roots als geen ander de Indonesische keuken toegankelijk te maken en zorgt ervoor dat Basisboek Indonesisch een absolute must have is!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-03-22",
    "publication_date_latest": "2019-03-26",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432087",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:28:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 207390,
            "slug": "francis-kuijk-2",
            "key_names": "Kuijk",
            "names_before_key": "Francis",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Basisboek Indonesisch

130 recepten stap voor stap
ID 342439
Slug basisboek-indonesisch-francis-kuijk
Contributors
Author : Francis Kuijk
Annotation
Description Must have voor liefhebbers van de Indonesische keuken<br />Met Basisboek Indonesisch haal je 130 recepten met stap-voor-stap fotografie en -uitleg in huis. De lezer wordt door Francis Kuijk aan de hand genomen en leert de Indonesische keuken kennen. Met soepen & sajoers, vlees, vis & schaaldiergerechten, rijst & noedles, ei- & groentegerechten, hartige snacks en zoete afsluiters.<br />Basisboek Indonesisch geeft goede informatie over ingrediënten en de verkrijgbaarheid daarvan, bij- zonder keukengerei en handige technieken die je nodig hebt om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Bovendien geeft Francis diverse basisrecepten voor sambal, boemboes en saté en deelt ze menusuggesties om een complete rijsttafel of tumpeng te serveren.<br />Van sayur lodeh, ayam setan en nasi goreng tot gado gado, babi masak, spekkoek en pisang molen. Francis weet met haar Indonesische roots als geen ander de Indonesische keuken toegankelijk te maken en zorgt ervoor dat Basisboek Indonesisch een absolute must have is!
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2019-03-22
Publication date latest 2019-03-26
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432087 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!