Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 265796,
    "slug": "basishandboek-bakken",
    "nstc": null,
    "title": "Basishandboek bakken",
    "subtitle": "alle baktechnieken en recepten stap voor stap",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?<br/>Wat is het geheim van perfecte cr\u00e8me anglaise?<br/>Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?<br/>Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?<br/><br/>In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten voor verschillende soorten deeg en beslag, romige vullingen, glazuur en garneringen van chocolade en fruit. Het bakken van taarten, koekjes, cakes en brood zal geen geheimen meer voor u hebben! <br/>Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensouffl\u00e9 of brioches.<br/><br/>Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 288,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-10-20",
    "publication_date_latest": "2015-11-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044744149",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:20:33+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Basishandboek bakken

alle baktechnieken en recepten stap voor stap
ID 265796
Slug basishandboek-bakken
Contributors
Annotation
Description Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?<br/>Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?<br/>Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?<br/>Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?<br/><br/>In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten voor verschillende soorten deeg en beslag, romige vullingen, glazuur en garneringen van chocolade en fruit. Het bakken van taarten, koekjes, cakes en brood zal geen geheimen meer voor u hebben! <br/>Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches.<br/><br/>Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 288
Duration
Publication date first 2015-10-20
Publication date latest 2015-11-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044744149 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!