Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 463196,
    "slug": "bayrut-hisham-assaad",
    "nstc": null,
    "title": "Bayrut",
    "subtitle": "de ziel van de Libanese keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>De ziel van de Libanese keuken<br /> <br /> De Libanese keuken staat bekend als een van de<br /> meest verfijnde keukens van de Arabische wereld met<br /> invloeden van o.a. de Perzen, Koerden en Armeni&euml;rs.<br /> Gelegen aan de Middellandse Zee is Libanon, zowel<br /> op religieus als op etnisch gebied, buitengewoon<br /> divers en dat zie je terug in de keuken. Hisham<br /> Asaad, inwoner van Beiroet &minus; en o.a. culinair gids<br /> van deze kosmopolitische stad &minus; neemt je mee naar<br /> zijn keuken.<br /> <br /> Maak kennis met typisch street food als pasteitjes<br /> gevuld met spinazie of pittige Armeense worstjes.<br /> Serveer een uitgebreide maaltijd met diverse gerechten<br /> als sayyadiye, een pilav met vis, of een stoofpotje van<br /> linzen &amp; pasta geserveerd met granaatappelmelasse,<br /> koriander &amp; citroen. Maak ingelegde raapjes en biet,<br /> rucolasalade met tijm, rode ui &amp; sumac of koolrolletjes<br /> gevuld met rijst.<br /> <br /> Van brunch tot en met Libanese (zoete) gerechtjes<br /> bij de thee en desserts als pudding met karwij of<br /> pannenkoekjes gevuld met ashta (een gezoet roomkaasmengsel).<br /> Leer basisgerechten maken als labneh<br /> en maak je eigen za&rsquo;atar. Met Bayrut krijg je de<br /> kneepjes van de Libanese keuken onder de knie en<br /> verras je je familie en vrienden met overheerlijke<br /> gerechten uit deze verfijnde keuken.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-10-03",
    "publication_date_latest": "2023-10-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461433046",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:56:17+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:38:41+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 286228,
            "slug": "hisham-assaad",
            "key_names": "Assaad",
            "names_before_key": "Hisham",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:56:17+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:56:17+00:00"
        }
    ]
}
        

Bayrut

de ziel van de Libanese keuken
ID 463196
Slug bayrut-hisham-assaad
Contributors
Author : Hisham Assaad
Annotation
Description <p>De ziel van de Libanese keuken<br /> <br /> De Libanese keuken staat bekend als een van de<br /> meest verfijnde keukens van de Arabische wereld met<br /> invloeden van o.a. de Perzen, Koerden en Armeni&euml;rs.<br /> Gelegen aan de Middellandse Zee is Libanon, zowel<br /> op religieus als op etnisch gebied, buitengewoon<br /> divers en dat zie je terug in de keuken. Hisham<br /> Asaad, inwoner van Beiroet &minus; en o.a. culinair gids<br /> van deze kosmopolitische stad &minus; neemt je mee naar<br /> zijn keuken.<br /> <br /> Maak kennis met typisch street food als pasteitjes<br /> gevuld met spinazie of pittige Armeense worstjes.<br /> Serveer een uitgebreide maaltijd met diverse gerechten<br /> als sayyadiye, een pilav met vis, of een stoofpotje van<br /> linzen &amp; pasta geserveerd met granaatappelmelasse,<br /> koriander &amp; citroen. Maak ingelegde raapjes en biet,<br /> rucolasalade met tijm, rode ui &amp; sumac of koolrolletjes<br /> gevuld met rijst.<br /> <br /> Van brunch tot en met Libanese (zoete) gerechtjes<br /> bij de thee en desserts als pudding met karwij of<br /> pannenkoekjes gevuld met ashta (een gezoet roomkaasmengsel).<br /> Leer basisgerechten maken als labneh<br /> en maak je eigen za&rsquo;atar. Met Bayrut krijg je de<br /> kneepjes van de Libanese keuken onder de knie en<br /> verras je je familie en vrienden met overheerlijke<br /> gerechten uit deze verfijnde keuken.</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2023-10-03
Publication date latest 2023-10-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461433046 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!