Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 403004,
    "slug": "bbq-smoker",
    "nstc": null,
    "title": "BBQ-smoker",
    "subtitle": "70 heerlijke rookgerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Bij het reguliere barbecue\u00ebn worden gerechten met behulp van een hout- of houtskoolvuur op een lage, constante temperatuur tussen 90 en 120 graden bereid. Met behulp van een smoker kun je het vuur, en dus ook de hitte en temperatuur, nog nauwkeuriger regulieren.\nIn dit boek met stevig en mooie kaft staat niet alleen informatie over de verschillende soorten smokers en accessoires, maar je vindt er ook tips en trucs voor het beheersen van de temperatuur en een omvangrijk deel met recepten, zodat ook jij als pitmaster spectaculaire BBQ-prestaties kunt leveren. Zie ook onze andere thema's!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-06-02",
    "publication_date_latest": "2021-06-07",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789463546454",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:40:19+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:33:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6461,
        "slug": "lantaarn-publishers",
        "name": "Lantaarn Publishers",
        "created_at": "2025-09-19T12:35:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:37+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 246983,
            "slug": "onbekende-auteur",
            "key_names": "auteur",
            "names_before_key": "Onbekende",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:40:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:40:19+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

BBQ-smoker

70 heerlijke rookgerechten
ID 403004
Slug bbq-smoker
Contributors
Author : Onbekende auteur
Annotation
Description Bij het reguliere barbecueën worden gerechten met behulp van een hout- of houtskoolvuur op een lage, constante temperatuur tussen 90 en 120 graden bereid. Met behulp van een smoker kun je het vuur, en dus ook de hitte en temperatuur, nog nauwkeuriger regulieren. In dit boek met stevig en mooie kaft staat niet alleen informatie over de verschillende soorten smokers en accessoires, maar je vindt er ook tips en trucs voor het beheersen van de temperatuur en een omvangrijk deel met recepten, zodat ook jij als pitmaster spectaculaire BBQ-prestaties kunt leveren. Zie ook onze andere thema's!
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Lantaarn Publishers
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2021-06-02
Publication date latest 2021-06-07
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789463546454 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!