Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 395934,
    "slug": "bbq52-the-cooking-conductor-roy-voogd",
    "nstc": null,
    "title": "BBQ52",
    "subtitle": "BBQ52 : the cooking conductor",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>Smakelijk jaarverslag in 150+ recepten van The Cooking Conductor na 4 seizoenen buitenkoken. Met veel kennis, achtergronden en fraaie foto&rsquo;s rond de kamado, de culinaire keramische barbecue.</p>",
    "description": "<p>Buitenkok in 4 seizoenen! Dit is geen kookboek. Dit is het logboek van de aanstekelijke ontdekkingsreis waarin een dirigent in vier seizoenen buitenkok werd. Ieder gerecht is een stap in het avontuur waarin The&nbsp;Cooking&nbsp;Conductor je meeneemt om als hobbykok de wereld te&nbsp;ontdekken rond&nbsp;de kamado, d&eacute; culinaire keramische barbecue. In een enthousiaste samenwerking met grote culinaire partners zoals Big&nbsp;Green&nbsp;Egg, Magimix, Le Jean Vleesatelier, Forged Messen en Van&nbsp;Beekum Specerijen ontstaat alle ruimte voor creativiteit. Simon L&eacute;velt Alkmaar is als partner misschien verrassend in de BBQ-wereld, maar als fan van thee als maaltijdbegeleider wijkt The&nbsp;Cooking&nbsp;Conductor ook hierin af van de gebaande paden met wijn en bier. Een creatief en smakelijk avontuur in meer dan 150&nbsp;recepten en eigen fotografie, 52 weken lang in vuur en vlam vastgelegd via&nbsp;zijn foodblog op bbq52.nl. Met&nbsp;ervaringstips en achtergrondverhalen zoals alleen een hobbykok die aan andere hobbykoks kan doorvertellen. Smakelijke inspiratie voor alle Grillmasters van de Achtertuin die n&oacute;g meer heerlijk plezier uit hun kamado willen halen. Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg&rsquo;er in 52 weken buitenkoken.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 248,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-03-01",
    "publication_date_latest": "2021-03-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789090340500",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:38:31+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7208,
        "slug": "guardian-publish",
        "name": "Guardian Publish",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:38:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:43+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 242770,
            "slug": "roy-voogd",
            "key_names": "Voogd",
            "names_before_key": "Roy",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "446",
            "created_at": "2025-09-19T13:38:31+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:38:31+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

BBQ52

BBQ52 : the cooking conductor
ID 395934
Slug bbq52-the-cooking-conductor-roy-voogd
Contributors
Author : Roy Voogd
Annotation <p>Smakelijk jaarverslag in 150+ recepten van The Cooking Conductor na 4 seizoenen buitenkoken. Met veel kennis, achtergronden en fraaie foto&rsquo;s rond de kamado, de culinaire keramische barbecue.</p>
Description <p>Buitenkok in 4 seizoenen! Dit is geen kookboek. Dit is het logboek van de aanstekelijke ontdekkingsreis waarin een dirigent in vier seizoenen buitenkok werd. Ieder gerecht is een stap in het avontuur waarin The&nbsp;Cooking&nbsp;Conductor je meeneemt om als hobbykok de wereld te&nbsp;ontdekken rond&nbsp;de kamado, d&eacute; culinaire keramische barbecue. In een enthousiaste samenwerking met grote culinaire partners zoals Big&nbsp;Green&nbsp;Egg, Magimix, Le Jean Vleesatelier, Forged Messen en Van&nbsp;Beekum Specerijen ontstaat alle ruimte voor creativiteit. Simon L&eacute;velt Alkmaar is als partner misschien verrassend in de BBQ-wereld, maar als fan van thee als maaltijdbegeleider wijkt The&nbsp;Cooking&nbsp;Conductor ook hierin af van de gebaande paden met wijn en bier. Een creatief en smakelijk avontuur in meer dan 150&nbsp;recepten en eigen fotografie, 52 weken lang in vuur en vlam vastgelegd via&nbsp;zijn foodblog op bbq52.nl. Met&nbsp;ervaringstips en achtergrondverhalen zoals alleen een hobbykok die aan andere hobbykoks kan doorvertellen. Smakelijke inspiratie voor alle Grillmasters van de Achtertuin die n&oacute;g meer heerlijk plezier uit hun kamado willen halen. Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg&rsquo;er in 52 weken buitenkoken.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
446 Koken en apparatuur NUR
NSTC
Publisher Guardian Publish
Imprint
Language dut
Page count 248
Duration
Publication date first 2021-03-01
Publication date latest 2021-03-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789090340500 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!