Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 512851,
    "slug": "belgische-chocolade-bier-michel-eyckerman",
    "nstc": null,
    "title": "Belgische chocolade & bier",
    "subtitle": "52 verrassende smaakcombinaties",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>De twee meest geliefde Belgische exportproducten, chocolade en bier, hebben veel meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het roosteren van de mout en van de cacao gebeurt vrijwel gelijkaardig en bij beide is het fermenteerproces heel belangrijk. <br />Maar chef Michel Eyckerman bewijst met zijn heerlijke recepten dat ze ook perfect combineerbaar zijn!</p><p>In dit schitterende boek leer je beide parels proeven en combineren aan de hand van 52 zoute gerechten, zoete desserts, apero's, pralines en nog veel meer. De gerechten worden uiterst smaakvol in beeld gebracht door topfotograaf Karl Bruninx en bij enkele wordt er een filmpje geserveerd met de verschillende stappen.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-08-12",
    "publication_date_latest": "2025-08-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789020978582",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:38:58+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:43:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6445,
        "slug": "uitgeverij-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 317693,
            "slug": "michel-eyckerman",
            "key_names": "Eyckerman",
            "names_before_key": "Michel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:38:58+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:38:58+00:00"
        }
    ]
}
        

Belgische chocolade & bier

52 verrassende smaakcombinaties
ID 512851
Slug belgische-chocolade-bier-michel-eyckerman
Contributors
Author : Michel Eyckerman
Annotation
Description <p>De twee meest geliefde Belgische exportproducten, chocolade en bier, hebben veel meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het roosteren van de mout en van de cacao gebeurt vrijwel gelijkaardig en bij beide is het fermenteerproces heel belangrijk. <br />Maar chef Michel Eyckerman bewijst met zijn heerlijke recepten dat ze ook perfect combineerbaar zijn!</p><p>In dit schitterende boek leer je beide parels proeven en combineren aan de hand van 52 zoute gerechten, zoete desserts, apero's, pralines en nog veel meer. De gerechten worden uiterst smaakvol in beeld gebracht door topfotograaf Karl Bruninx en bij enkele wordt er een filmpje geserveerd met de verschillende stappen.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2025-08-12
Publication date latest 2025-08-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789020978582 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!