Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 284609,
    "slug": "belgische-kazen-an-keymeulen",
    "nstc": null,
    "title": "Belgische kazen",
    "subtitle": "40 Belgische kaasmakers en hun nalatenschap",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Met veel liefde en passie produceren Belgische kaasmakers zeer diverse topproducten met verfijnde smaken. Herve van Le Vieux Moulin, Drie Mussen, Grevenbroecker van Catharinadal, Corneel, Cabricharme, Le Romp\u00ee... prachtige Belgische kazen waar we trots op mogen zijn, maar ze zijn nog onbekend bij het grote publiek.\n\nAnn Keymeulen, kaasmeester pur sang, brengt in De kunst van kaas veertig Belgische kaasmakers voor het voetlicht. Ze trok op ochtendlijke uren naar abdijen, kaasboerderijen en zelfs een gevangenis om er het productieproces te bekijken en te proeven van het leven als kaasmaker, maar vooral om er te luisteren naar hun boeiende verhalen. Van Namen tot Luik, van Veurne tot Achel vond ze gepassioneerde kaasmakers die elk hun eigen verhaal vertellen. Een unieke blik achter de schermen.\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-10-20",
    "publication_date_latest": "2016-11-07",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059088047",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:22:40+00:00",
    "publisher": {
        "id": 343,
        "slug": "davidsfonds",
        "name": "Davidsfonds",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:05+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:11:56+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 171348,
            "slug": "an-keymeulen",
            "key_names": "Keymeulen",
            "names_before_key": "An",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Belgische kazen

40 Belgische kaasmakers en hun nalatenschap
ID 284609
Slug belgische-kazen-an-keymeulen
Contributors
Author : An Keymeulen
Annotation
Description Met veel liefde en passie produceren Belgische kaasmakers zeer diverse topproducten met verfijnde smaken. Herve van Le Vieux Moulin, Drie Mussen, Grevenbroecker van Catharinadal, Corneel, Cabricharme, Le RompĂ®... prachtige Belgische kazen waar we trots op mogen zijn, maar ze zijn nog onbekend bij het grote publiek. Ann Keymeulen, kaasmeester pur sang, brengt in De kunst van kaas veertig Belgische kaasmakers voor het voetlicht. Ze trok op ochtendlijke uren naar abdijen, kaasboerderijen en zelfs een gevangenis om er het productieproces te bekijken en te proeven van het leven als kaasmaker, maar vooral om er te luisteren naar hun boeiende verhalen. Van Namen tot Luik, van Veurne tot Achel vond ze gepassioneerde kaasmakers die elk hun eigen verhaal vertellen. Een unieke blik achter de schermen.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Davidsfonds
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2016-10-20
Publication date latest 2016-11-07
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059088047 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!