Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 475115,
    "slug": "belgische-saffraan-een-smaak-vol-verrassingen-linda-van-den-bulck",
    "nstc": null,
    "title": "Belgische saffraan",
    "subtitle": "een smaak vol verrassing",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Dit is het eerste en wondermooie Nederlandstalig boek over saffraan met verhalen en een 50-tal recepten.</p><p>Recepten van Linda Van den Bulck en van Chefs en professionals:<br>Seppe Nobels (Instroom Academy)<br>Nico Corbesier (restaurant Kline)<br>Nicolas Decloedt (restaurant Humus&Hortense)<br>Broes Tavernier (restaurant \u2019t Vijfde Seizoen)<br>Wouter Keersmaekers (restaurant de Schone van Boskoop) en zijn mama<br>Ann Vansteenkiste (Curiosithee)<br>Caroline Baerten (restaurant Humus & Hortense)<br>Peter Steurs (bakker)</p><p>Linda en Marc plantten, bij wijze van experiment, in 2012 een 1000-tal saffraankrokussen in Morkhoven, midden in de Antwerpse Kempen. Vermits dat een onverwacht succes was, startten ze in 2013 met \u2018Belgische Saffraan\u2019, de eerste en nog steeds actieve saffraanboerderij.</p><p>Linda deelt <em>gesaffraneerde</em> recepten en Marc gaat dieper in op zijn passie: de saffraanteelt, aspecten uit de regeneratieve landbouw en gezond bodemleven.</p><p>2023 vieren ze hun 10- jarig bestaan met dit unieke boek en eren ze hiermee ook hun fijne samenwerkingen.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-11-30",
    "publication_date_latest": "2023-11-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464363517",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T14:29:47+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7313,
        "slug": "stockmans-kalenders",
        "name": "Stockmans Kalenders",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T14:28:06+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:11:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 294534,
            "slug": "linda-van-den-bulck",
            "key_names": "Van den Bulck",
            "names_before_key": "Linda",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 294535,
            "slug": "marc-leloup",
            "key_names": "Leloup",
            "names_before_key": "Marc",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 294536,
            "slug": "koen-van-der-schaeghe",
            "key_names": "Van der Schaeghe",
            "names_before_key": "Koen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:29:47+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:29:47+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Belgische saffraan

een smaak vol verrassing
ID 475115
Slug belgische-saffraan-een-smaak-vol-verrassingen-linda-van-den-bulck
Contributors
Author : Linda Van den Bulck
Author : Marc Leloup
Author : Koen Van der Schaeghe
Annotation
Description <p>Dit is het eerste en wondermooie Nederlandstalig boek over saffraan met verhalen en een 50-tal recepten.</p><p>Recepten van Linda Van den Bulck en van Chefs en professionals:<br>Seppe Nobels (Instroom Academy)<br>Nico Corbesier (restaurant Kline)<br>Nicolas Decloedt (restaurant Humus&Hortense)<br>Broes Tavernier (restaurant ’t Vijfde Seizoen)<br>Wouter Keersmaekers (restaurant de Schone van Boskoop) en zijn mama<br>Ann Vansteenkiste (Curiosithee)<br>Caroline Baerten (restaurant Humus & Hortense)<br>Peter Steurs (bakker)</p><p>Linda en Marc plantten, bij wijze van experiment, in 2012 een 1000-tal saffraankrokussen in Morkhoven, midden in de Antwerpse Kempen. Vermits dat een onverwacht succes was, startten ze in 2013 met ‘Belgische Saffraan’, de eerste en nog steeds actieve saffraanboerderij.</p><p>Linda deelt <em>gesaffraneerde</em> recepten en Marc gaat dieper in op zijn passie: de saffraanteelt, aspecten uit de regeneratieve landbouw en gezond bodemleven.</p><p>2023 vieren ze hun 10- jarig bestaan met dit unieke boek en eren ze hiermee ook hun fijne samenwerkingen.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Stockmans Kalenders
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2023-11-30
Publication date latest 2023-11-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464363517 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!