Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 379430,
    "slug": "bersama-francis-kuijk",
    "nstc": null,
    "title": "Bersama",
    "subtitle": "Indische gerechten om te delen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "'Bersama' is niet zomaar een bundeling van Indische recepten. Het vertelt ook het verhaal van de Indische familie(keuken) van Francis Kuijk: \u2018De keuken is het hart van ons huis.\u2019 De keuken waarin moeder haar kinderen leert koken en waar gezamenlijk het eten wordt bereid, in een huis waar iedereen welkom is om samen te eten; ook als het geen vetpot is.\n\nDe meer dan 90 Indische recepten in 'Bersama' zijn er vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe generatie of samen te bereiden in de keuken en zeker om samen op te eten; met familie en vrienden aan tafel of, soms, nonchalant op de bank met een kom geurende en dampende 'laksa ayam' (kokoskippensoep) in de hand.\n\nMaak na 'Basisboek Indonesisch' wederom kennis met de Indische keuken van Francis: van 'sajoer' (soep), zoete en hartige snacks, vlees-, vis-, groente- en bijgerechten. Van 'pangek ikan' (pittige makreel), 'bumbu rujak daging sapi' (kruidige runderstoof ), 'bami goreng tahu' tot en met zoete zaligheden als 'kue sakuru' (gestoomde karamelcakejes) en 'onde onde ketawa' (donzige sesamballetjes).\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-09-22",
    "publication_date_latest": "2020-09-22",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432414",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:34:17+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:31:52+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 232009,
            "slug": "francis-kuijk-2",
            "key_names": "Kuijk",
            "names_before_key": "Francis",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:34:17+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:34:17+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Bersama

Indische gerechten om te delen
ID 379430
Slug bersama-francis-kuijk
Contributors
Author : Francis Kuijk
Annotation
Description 'Bersama' is niet zomaar een bundeling van Indische recepten. Het vertelt ook het verhaal van de Indische familie(keuken) van Francis Kuijk: ‘De keuken is het hart van ons huis.’ De keuken waarin moeder haar kinderen leert koken en waar gezamenlijk het eten wordt bereid, in een huis waar iedereen welkom is om samen te eten; ook als het geen vetpot is. De meer dan 90 Indische recepten in 'Bersama' zijn er vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe generatie of samen te bereiden in de keuken en zeker om samen op te eten; met familie en vrienden aan tafel of, soms, nonchalant op de bank met een kom geurende en dampende 'laksa ayam' (kokoskippensoep) in de hand. Maak na 'Basisboek Indonesisch' wederom kennis met de Indische keuken van Francis: van 'sajoer' (soep), zoete en hartige snacks, vlees-, vis-, groente- en bijgerechten. Van 'pangek ikan' (pittige makreel), 'bumbu rujak daging sapi' (kruidige runderstoof ), 'bami goreng tahu' tot en met zoete zaligheden als 'kue sakuru' (gestoomde karamelcakejes) en 'onde onde ketawa' (donzige sesamballetjes).
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2020-09-22
Publication date latest 2020-09-22
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432414 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!