Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 206652,
    "slug": "beste-johannes-johannes-van-dam",
    "nstc": null,
    "title": "Beste Johannes",
    "subtitle": "culinaire vragen aan Johannes van Dam",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "\u2018Beste Johannes, nog nooit heb ik ongepelde cashewnoten gezien: hebben ze geen dop?\u2019\n\u2018Ik heb engelwortelpoeder nodig voor een Iraans gerecht. Wat is het en waar zou ik het kunnen krijgen?\u2019 \n\u2018Moet je rabarber eerst schillen voor je hem gaat bereiden?\u2019 \n\u2018Weet u waar de naam palingworst vandaan komt? Zit er echt paling in?\u2019\n\u2018Wat is gezonder, een boterham met boter of een boterham met mayonaise?\u2019  \nIn Beste Johannes beantwoordt Johannes van Dam honderden vragen van de lezers van Het Parool, van trucs in de keuken tot tips voor de tafel, van wetenswaardigheden over exotische ingredi\u00ebnten tot dieetadviezen.\nIn deze toegankelijk ingerichte bundel zijn zo\u2019n 250 vragen met hun antwoorden gebundeld, vragen \u2013 en vooral antwoorden \u2013 die beklijven en waar ieder zijn voordeel mee kan doen.  Van arretjescake tot zilveruitje: onmisbare culinaire adviezen",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 263,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-03-01",
    "publication_date_latest": "2011-03-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789038894126",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789038894133",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:14:37+00:00",
    "publisher": {
        "id": 220,
        "slug": "uitgeverij-nijgh-van-ditmar",
        "name": "Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:07+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 113652,
            "slug": "johannes-van-dam-3",
            "key_names": "Dam",
            "names_before_key": "Johannes",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Beste Johannes

culinaire vragen aan Johannes van Dam
ID 206652
Slug beste-johannes-johannes-van-dam
Contributors
Author : Johannes van Dam
Annotation
Description ‘Beste Johannes, nog nooit heb ik ongepelde cashewnoten gezien: hebben ze geen dop?’ ‘Ik heb engelwortelpoeder nodig voor een Iraans gerecht. Wat is het en waar zou ik het kunnen krijgen?’ ‘Moet je rabarber eerst schillen voor je hem gaat bereiden?’ ‘Weet u waar de naam palingworst vandaan komt? Zit er echt paling in?’ ‘Wat is gezonder, een boterham met boter of een boterham met mayonaise?’ In Beste Johannes beantwoordt Johannes van Dam honderden vragen van de lezers van Het Parool, van trucs in de keuken tot tips voor de tafel, van wetenswaardigheden over exotische ingrediënten tot dieetadviezen. In deze toegankelijk ingerichte bundel zijn zo’n 250 vragen met hun antwoorden gebundeld, vragen – en vooral antwoorden – die beklijven en waar ieder zijn voordeel mee kan doen. Van arretjescake tot zilveruitje: onmisbare culinaire adviezen
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar
Imprint
Language dut
Page count 263
Duration
Publication date first 2011-03-01
Publication date latest 2011-03-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789038894126 (BC)
  • ISBN: 9789038894133 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!