Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 206280,
    "slug": "bier-zkt-vis-jan-buytaert",
    "nstc": null,
    "title": "Bier zkt. Vis",
    "subtitle": "chef Jan Buytaert presenteert 38 (h)eerlijke en eenvoudige Noordzeevisrecepten met bijpassende bieren van bij ons",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In dit boek trekt Njam-chef Jan Buytaert met een uitgelezen bierpakket naar onze Belgische kust. In de vismijn selecteert hij er Noordzeevissen en schaaldieren bij waarmee hij 38 schitterende gerechten maakt, elk in combinatie met een bier. Het werd een wonderlijke reis door zilte smaken en hopachtige aroma's. Want bier en vis combineren wonderwel. Zelfs als er in de bereiding zelf geen bier wordt gebruikt.  Vis komt goed tot zijn recht met blonde bieren van hoge gisting, zoals een tripel bij zeebaars of een sterk gehopt bier bij schartong. Of een witbier met lambiek, het Belgische oerbier bij uitstek, bij Noordzeekrab. Ook bruin bier zul je bij deze gerechten vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een donkere trappist bij griet? Of een stout met pladijs?  Al deze bijzondere bieren en hun brouwers komen hier uitgebreid aan bod. Bij elk gerecht vertelt Jan Buytaert bovendien waarom dat zo goed met het bier samengaat.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-06-13",
    "publication_date_latest": "2013-06-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059168947",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:15:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 353,
        "slug": "studio-100-nv",
        "name": "Studio 100 NV",
        "created_at": "2025-09-19T12:42:53+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 113427,
            "slug": "jan-buytaert-2",
            "key_names": "Buytaert",
            "names_before_key": "Jan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Bier zkt. Vis

chef Jan Buytaert presenteert 38 (h)eerlijke en eenvoudige Noordzeevisrecepten met bijpassende bieren van bij ons
ID 206280
Slug bier-zkt-vis-jan-buytaert
Contributors
Author : Jan Buytaert
Annotation
Description In dit boek trekt Njam-chef Jan Buytaert met een uitgelezen bierpakket naar onze Belgische kust. In de vismijn selecteert hij er Noordzeevissen en schaaldieren bij waarmee hij 38 schitterende gerechten maakt, elk in combinatie met een bier. Het werd een wonderlijke reis door zilte smaken en hopachtige aroma's. Want bier en vis combineren wonderwel. Zelfs als er in de bereiding zelf geen bier wordt gebruikt. Vis komt goed tot zijn recht met blonde bieren van hoge gisting, zoals een tripel bij zeebaars of een sterk gehopt bier bij schartong. Of een witbier met lambiek, het Belgische oerbier bij uitstek, bij Noordzeekrab. Ook bruin bier zul je bij deze gerechten vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een donkere trappist bij griet? Of een stout met pladijs? Al deze bijzondere bieren en hun brouwers komen hier uitgebreid aan bod. Bij elk gerecht vertelt Jan Buytaert bovendien waarom dat zo goed met het bier samengaat.<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Studio 100 NV
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2013-06-13
Publication date latest 2013-06-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059168947 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!