Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 202229,
    "slug": "bijzonder-brood-linda-collister",
    "nstc": null,
    "title": "Bijzonder brood",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "* Het perfecte boek voor thuisbakkers van elk niveau\r\n*\r\nMet duidelijke stap-voor-stap foto\u2019s\r\n*\r\nMet aanvullende informatie over meel, gist, het maken van zuurdesemstarters en handige adressen\r\nBijzonder brood is een heerlijke reis langs de lekkerste broden van de wereld, waarvoor Linda Collister de beste recepten verzamelde uit verschillende continenten.\r\nOp het Amerikaanse continent ontdekte ze een overvloed aan lekker brood, van de traditionele tortilla\u00b4s tot tientallen variaties op zuurdesembrood, de lekkerste joodse challah\u00b4s en bagels, en verrukkelijk ma\u00efs- en roggebrood. Frankrijk, Itali\u00eb en Spanje bieden enkele van de bekendste soorten brood ter wereld, zoals baguette, pain de campagne, ciabatta, focaccia en pizza.In Noord- en Oost-Europa verzamelde ze recepten van het Duitse bierbrood, de Poolse maanzaadbroodjes, het Zweedse saffraanbrood en het Grantbrood. Uit Zuid-Azi\u00eb komen niet alleen de bekende tarwebroden naan en chapatti, maar ook heerlijke broodsoorten gemaakt van rijst en linzen, zoals puri en dosa.\r\nIn Australi\u00eb en Nieuw-Zeeland lopen de soorten uiteen van Iers aardappelbrood tot schitterende baguettes die door Vietnamese bakkers gebakken worden.\r\nBehalve duidelijke instructies voor het maken van al deze heerlijke broodsoorten geeft Linda Collister ook informatie over meel en gist, de bereiding van een zuurdesemstarter, het maken en kneden van deeg met behulp van keukenmachines en het bakken van eenvoudig witte- en bruinbrood.\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2002-02-18",
    "publication_date_latest": "2002-02-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789058970503",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 110768,
            "slug": "linda-collister-2",
            "key_names": "Collister",
            "names_before_key": "Linda",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Bijzonder brood

ID 202229
Slug bijzonder-brood-linda-collister
Contributors
Author : Linda Collister
Annotation
Description * Het perfecte boek voor thuisbakkers van elk niveau * Met duidelijke stap-voor-stap foto’s * Met aanvullende informatie over meel, gist, het maken van zuurdesemstarters en handige adressen Bijzonder brood is een heerlijke reis langs de lekkerste broden van de wereld, waarvoor Linda Collister de beste recepten verzamelde uit verschillende continenten. Op het Amerikaanse continent ontdekte ze een overvloed aan lekker brood, van de traditionele tortilla´s tot tientallen variaties op zuurdesembrood, de lekkerste joodse challah´s en bagels, en verrukkelijk maïs- en roggebrood. Frankrijk, Italië en Spanje bieden enkele van de bekendste soorten brood ter wereld, zoals baguette, pain de campagne, ciabatta, focaccia en pizza.In Noord- en Oost-Europa verzamelde ze recepten van het Duitse bierbrood, de Poolse maanzaadbroodjes, het Zweedse saffraanbrood en het Grantbrood. Uit Zuid-Azië komen niet alleen de bekende tarwebroden naan en chapatti, maar ook heerlijke broodsoorten gemaakt van rijst en linzen, zoals puri en dosa. In Australië en Nieuw-Zeeland lopen de soorten uiteen van Iers aardappelbrood tot schitterende baguettes die door Vietnamese bakkers gebakken worden. Behalve duidelijke instructies voor het maken van al deze heerlijke broodsoorten geeft Linda Collister ook informatie over meel en gist, de bereiding van een zuurdesemstarter, het maken en kneden van deeg met behulp van keukenmachines en het bakken van eenvoudig witte- en bruinbrood.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2002-02-18
Publication date latest 2002-02-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789058970503 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!