Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 160151,
    "slug": "bistronomie-johannes-denis",
    "nstc": null,
    "title": "Bistronomie",
    "subtitle": "no-nonsense restaurants in Vlaanderen en Brussel!",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Dat de derde editie van de Bistronomie Gids nog uitgebreid kon worden, werd ons al duidelijk de dag na de lancering van de vorige. De strekking Bistronomie kreeg het afgelopen jaar nog meer erkenning en krijgt eindelijk de aandacht die het al jaren verdiende. De filosofie van Bistronomie leeft en is vaak het juiste antwoord voor nieuwe ontwikkelingen binnen de gastronomische wereld.<br/><br/>Niet alleen vonden meer en meer sterrenchefs hun weg richting Bistronomie als uitbreiding op het klassieke verhaal. Maar ook vele jonge chefs met enorm veel potentieel kwamen het Bistronomie landschap kleuren. De eigenheid en essentie van Bistronomie is natuurlijk lekker eten in een ongedwongen sfeer en no-nonsense kader.   <br/><br/>Ook dit is waar wij constant naar op zoek zijn. Gestart in Vlaanderen en nu meer uitgebreid naar Brussel, zijn we overtuigd dat we een mooi aanbod weergeven. <br/><br/>In deze 3de editie zijn er heel wat nieuwe toegankelijke en kwalitatieve adressen bijgekomen, het bevat meer dan 95 zaken. <br/><br/>Het is overduidelijk dat gasten vandaag de dag op zoek gaan naar culinair vernuft in een ongedwongen sfeer. Dit alles met een kruiding van lokale ingredi\u00ebnten, authentieke pure gerechten, lekkere bieren en aangepaste betaalbare wijnen. Als deze totaalbeleving dan ook nog eens het label van uitstekende prijs/kwaliteit draagt dan zijn we Bistronomisch aan het genieten.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-03-25",
    "publication_date_latest": "2014-03-25",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789491347030",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:43:09+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:10:40+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1977,
        "slug": "bistronomie",
        "name": "Bistronomie",
        "created_at": "2025-09-19T12:43:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:58:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 88115,
            "slug": "johannes-denis",
            "key_names": "Denis",
            "names_before_key": "Johannes",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 88116,
            "slug": "steve-engels",
            "key_names": "Engels",
            "names_before_key": "Steve",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:43:09+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:43:09+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Bistronomie

no-nonsense restaurants in Vlaanderen en Brussel!
ID 160151
Slug bistronomie-johannes-denis
Contributors
Author : Johannes Denis
Author : Steve Engels
Annotation
Description Dat de derde editie van de Bistronomie Gids nog uitgebreid kon worden, werd ons al duidelijk de dag na de lancering van de vorige. De strekking Bistronomie kreeg het afgelopen jaar nog meer erkenning en krijgt eindelijk de aandacht die het al jaren verdiende. De filosofie van Bistronomie leeft en is vaak het juiste antwoord voor nieuwe ontwikkelingen binnen de gastronomische wereld.<br/><br/>Niet alleen vonden meer en meer sterrenchefs hun weg richting Bistronomie als uitbreiding op het klassieke verhaal. Maar ook vele jonge chefs met enorm veel potentieel kwamen het Bistronomie landschap kleuren. De eigenheid en essentie van Bistronomie is natuurlijk lekker eten in een ongedwongen sfeer en no-nonsense kader. <br/><br/>Ook dit is waar wij constant naar op zoek zijn. Gestart in Vlaanderen en nu meer uitgebreid naar Brussel, zijn we overtuigd dat we een mooi aanbod weergeven. <br/><br/>In deze 3de editie zijn er heel wat nieuwe toegankelijke en kwalitatieve adressen bijgekomen, het bevat meer dan 95 zaken. <br/><br/>Het is overduidelijk dat gasten vandaag de dag op zoek gaan naar culinair vernuft in een ongedwongen sfeer. Dit alles met een kruiding van lokale ingrediƫnten, authentieke pure gerechten, lekkere bieren en aangepaste betaalbare wijnen. Als deze totaalbeleving dan ook nog eens het label van uitstekende prijs/kwaliteit draagt dan zijn we Bistronomisch aan het genieten.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Bistronomie
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2014-03-25
Publication date latest 2014-03-25
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789491347030 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!