Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208986,
    "slug": "blaauw-ron-blaauw",
    "nstc": null,
    "title": "Blaauw",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In de succesvolle serie chefboeken van Inmerc is het nu de beurt aan Ron Blaauw. In deze origineel opgezette uitgave komen zeer veel verschillende aspecten van zijn met twee Michelinsterren bekroonde restaurant aan de orde.<br/><br/>Uiteraard wordt de geroemde kookkunst van Ron Blaauw ruimschoots getoond in drie hoofdstukken. In het eerste hoofdstuk maak je kennis met de \u00e9chte Blaauw-klassiekers. <br/>Hoofdstuk 2, Vooruitgang, staat vol recepten die een beeld geven van de toekomst van de keuken van Ron Blaauw - veel van deze recepten hebben nog niet op de menukaart van het restaurant gestaan! En in hoofdstuk 3 komen de Alliancerecepten aan bod. Naast prachtige foto's zal achterin de ordner een apart receptenboekje worden gevoegd dat makkelijk te gebruiken is in de eigen keuken.<br/><br/>In het boek leren we Ron Blaauw ook kennen als restaurateur en als ondernemer. Willemijn van Benthem (NRC Handelsblad, Safe) schrijft over het opzetten van een restaurant maar ook over het grote succes van Palazzo. Bovendien neemt zij een dubbelinterview af met de 'coaches'Ron Blaauw en Louis van Gaal om het belang van het team - in de keuken of in de sport- te benadrukken. Will Jansen (Bouillon) zal, samen met 12 grote Nederlandse chefs, de keuken van Ron Blaauw analyseren.<br/><br/>M\u00e9t kortingsbonnen voor onder meer Palazzo, Het Amsterdammertje, De Eendracht en Bodega Keizer.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-11-16",
    "publication_date_latest": "2007-11-16",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789066119451",
            "product_form": "BD"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:14:52+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1838,
        "slug": "vbk-media",
        "name": "VBK Media",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115414,
            "slug": "ron-blaauw",
            "key_names": "Blaauw",
            "names_before_key": "Ron",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Blaauw

ID 208986
Slug blaauw-ron-blaauw
Contributors
Author : Ron Blaauw
Annotation
Description In de succesvolle serie chefboeken van Inmerc is het nu de beurt aan Ron Blaauw. In deze origineel opgezette uitgave komen zeer veel verschillende aspecten van zijn met twee Michelinsterren bekroonde restaurant aan de orde.<br/><br/>Uiteraard wordt de geroemde kookkunst van Ron Blaauw ruimschoots getoond in drie hoofdstukken. In het eerste hoofdstuk maak je kennis met de échte Blaauw-klassiekers. <br/>Hoofdstuk 2, Vooruitgang, staat vol recepten die een beeld geven van de toekomst van de keuken van Ron Blaauw - veel van deze recepten hebben nog niet op de menukaart van het restaurant gestaan! En in hoofdstuk 3 komen de Alliancerecepten aan bod. Naast prachtige foto's zal achterin de ordner een apart receptenboekje worden gevoegd dat makkelijk te gebruiken is in de eigen keuken.<br/><br/>In het boek leren we Ron Blaauw ook kennen als restaurateur en als ondernemer. Willemijn van Benthem (NRC Handelsblad, Safe) schrijft over het opzetten van een restaurant maar ook over het grote succes van Palazzo. Bovendien neemt zij een dubbelinterview af met de 'coaches'Ron Blaauw en Louis van Gaal om het belang van het team - in de keuken of in de sport- te benadrukken. Will Jansen (Bouillon) zal, samen met 12 grote Nederlandse chefs, de keuken van Ron Blaauw analyseren.<br/><br/>Mét kortingsbonnen voor onder meer Palazzo, Het Amsterdammertje, De Eendracht en Bodega Keizer.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher VBK Media
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2007-11-16
Publication date latest 2007-11-16
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789066119451 (BD)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!