Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 484673,
    "slug": "bloem-suiker-boter-nicola-lamb",
    "nstc": null,
    "title": "Bloem, suiker, boter",
    "subtitle": "de geheimen van beter bakken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Bloem, suiker, boter... Met eenvoudige ingredi&euml;nten &eacute;n een oven kan iedereen bakken. Hoe je dat doet als de beste, legt supertalent Nicola Lamb uit in deze nieuwe bakbijbel. Een praktische gids met alle technische informatie over de basisbenodigdheden bloem, suiker, eieren en boter, plus meer dan 100 recepten. Nicola leert je alles over textuur, kleur en natuurlijk smaak, en wat je moet doen als je beslag in de schift gaat of de suikersiroop te heet is.</p>\n<p><strong>- heldere uitleg over de basis van het bakken <br />- zoet en hartig: taarten, cakes, brood en desserts <br />- van makkelijke basisrecepten tot uitdagender baksels</strong></p>\n<p>De recepten voor prachtige zoete en hartige baksels zijn onderverdeeld in taarten, cakes, brood en desserts die je in een middag maakt, bakprojecten voor een dag, en uitdagingen die je in het weekend of op feestdagen bakt. Heb je de basis eenmaal onder de knie, dan kun je je vaardigheden verfijnen en je wagen aan bijvoorbeeld de perfecte croissant of de ultieme chocoladetaart met 18 laagjes... <em>Bloem, suiker, boter </em>geeft je alles in handen om zelf meesterbakker te worden.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 352,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-05-02",
    "publication_date_latest": "2024-06-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464043167",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:41:01+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6568,
        "slug": "nieuw-amsterdam-2",
        "name": "Nieuw Amsterdam",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:46+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:41+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 300646,
            "slug": "nicola-lamb",
            "key_names": "Lamb",
            "names_before_key": "Nicola",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Bloem, suiker, boter

de geheimen van beter bakken
ID 484673
Slug bloem-suiker-boter-nicola-lamb
Contributors
Author : Nicola Lamb
Annotation
Description <p>Bloem, suiker, boter... Met eenvoudige ingredi&euml;nten &eacute;n een oven kan iedereen bakken. Hoe je dat doet als de beste, legt supertalent Nicola Lamb uit in deze nieuwe bakbijbel. Een praktische gids met alle technische informatie over de basisbenodigdheden bloem, suiker, eieren en boter, plus meer dan 100 recepten. Nicola leert je alles over textuur, kleur en natuurlijk smaak, en wat je moet doen als je beslag in de schift gaat of de suikersiroop te heet is.</p> <p><strong>- heldere uitleg over de basis van het bakken <br />- zoet en hartig: taarten, cakes, brood en desserts <br />- van makkelijke basisrecepten tot uitdagender baksels</strong></p> <p>De recepten voor prachtige zoete en hartige baksels zijn onderverdeeld in taarten, cakes, brood en desserts die je in een middag maakt, bakprojecten voor een dag, en uitdagingen die je in het weekend of op feestdagen bakt. Heb je de basis eenmaal onder de knie, dan kun je je vaardigheden verfijnen en je wagen aan bijvoorbeeld de perfecte croissant of de ultieme chocoladetaart met 18 laagjes... <em>Bloem, suiker, boter </em>geeft je alles in handen om zelf meesterbakker te worden.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Nieuw Amsterdam
Imprint
Language dut
Page count 352
Duration
Publication date first 2024-05-02
Publication date latest 2024-06-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464043167 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!