Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 353803,
    "slug": "bloemkool-boost-kathy-kordalis",
    "nstc": null,
    "title": "Bloemkool boost",
    "subtitle": "60 recepten met de nooit-vergeten-groente",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>Bloemkool is de nieuwe boerenkool</h3>\n<p>De ooit zo alledaagse bloemkool is steeds meer een groente geworden die serieuze aandacht verdient. Hoe je bloemkool ook bereidt, of je hem roostert, frituurt, kookt, stampt of inmaakt, elke nieuwe methode belicht weer een ander smaakaspect, en de 60 recepten in het vegetarische, en deels veganistische kookboek<em>Bloemkool boost</em> spelen daar fantastisch op in.</p>\n<p>Bloemkool is ook een groente die zich heel gemakkelijk kan voordoen als iets anders, dankzij zijn structuur is hij bijvoorbeeld een goede vervanging voor de minder voedzame koolhydraten. Bloemkool is trouwens niet alleen een verrukkelijke groente, dankzij zijn vezels, omega 3-vetzuren, B-vitaminen en mineralen is hij ook nog eens supergezond.\u00a0</p>\n<p>Ontdek de krokante bloemkool-katsu, de gefrituurde bloemkoolroosjes in bierbeslag, de umami bloemkoolbiefstuk, de godinnenbloemkoolsalade met temp\u00e9, de pizza puttanesca met bloemkool, de bloemkool-wings of zelfs de bloemkoolbrownies met gezouten kokos-karamelsaus!</p>\n<blockquote>\n<p>'Bloemkool is de nooit-vergeten-groente!- Cauliflower Power to the People!'</p>\n</blockquote>\n<p><strong>Kathy Kordalis</strong> is foodstyliste en bedenkt en publiceert recepten. Na haar studie aan de Leith\u2019s School of Food and Wine verhuisde ze naar Londen waar ze een managementfunctie ging vervullen aan de Divertimenti Cookery School.\u00a0Haar manier van koken is licht en toegankelijk en is zowel ge\u00efnspireerd op haar klassieke kookopleiding in Londen als op haar Australische en mediterrane afkomst. Ze houdt ervan om met vrienden en familie te eten en bedenkt graag nieuwe gerechten om hen te verrassen.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-10-09",
    "publication_date_latest": "2019-10-09",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000368983",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:27:05+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:28:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 216270,
            "slug": "kathy-kordalis-2",
            "key_names": "Kordalis",
            "names_before_key": "Kathy",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:27:05+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:27:05+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Bloemkool boost

60 recepten met de nooit-vergeten-groente
ID 353803
Slug bloemkool-boost-kathy-kordalis
Contributors
Author : Kathy Kordalis
Annotation
Description <h3>Bloemkool is de nieuwe boerenkool</h3> <p>De ooit zo alledaagse bloemkool is steeds meer een groente geworden die serieuze aandacht verdient. Hoe je bloemkool ook bereidt, of je hem roostert, frituurt, kookt, stampt of inmaakt, elke nieuwe methode belicht weer een ander smaakaspect, en de 60 recepten in het vegetarische, en deels veganistische kookboek<em>Bloemkool boost</em> spelen daar fantastisch op in.</p> <p>Bloemkool is ook een groente die zich heel gemakkelijk kan voordoen als iets anders, dankzij zijn structuur is hij bijvoorbeeld een goede vervanging voor de minder voedzame koolhydraten. Bloemkool is trouwens niet alleen een verrukkelijke groente, dankzij zijn vezels, omega 3-vetzuren, B-vitaminen en mineralen is hij ook nog eens supergezond. </p> <p>Ontdek de krokante bloemkool-katsu, de gefrituurde bloemkoolroosjes in bierbeslag, de umami bloemkoolbiefstuk, de godinnenbloemkoolsalade met tempé, de pizza puttanesca met bloemkool, de bloemkool-wings of zelfs de bloemkoolbrownies met gezouten kokos-karamelsaus!</p> <blockquote> <p>'Bloemkool is de nooit-vergeten-groente!- Cauliflower Power to the People!'</p> </blockquote> <p><strong>Kathy Kordalis</strong> is foodstyliste en bedenkt en publiceert recepten. Na haar studie aan de Leith’s School of Food and Wine verhuisde ze naar Londen waar ze een managementfunctie ging vervullen aan de Divertimenti Cookery School. Haar manier van koken is licht en toegankelijk en is zowel geïnspireerd op haar klassieke kookopleiding in Londen als op haar Australische en mediterrane afkomst. Ze houdt ervan om met vrienden en familie te eten en bedenkt graag nieuwe gerechten om hen te verrassen.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2019-10-09
Publication date latest 2019-10-09
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000368983 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!