Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 474676,
    "slug": "bordopmaak-in-zeven-lessen-jan-boeren",
    "nstc": null,
    "title": "Bordopmaak in zeven lessen",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Waarom is een mooi gepresenteerd bord zo belangrijk? Omdat we allemaal met onze \u2018ogen\u2019 eten. Als er een prachtig opgemaakt bord op tafel komt waar de hoofdcomponent als het ware op een troon zit, de garnituren ondersteunend werken, en kleur en geur een feestje voor de zintuigen zijn \u2026 dan weten we nog voor we ook maar geproefd hebben zeker dat dit lekker is. <br />\n<br />\nWil je ook leren hoe je een bord perfect opmaakt? In zeven lessen en twintig wetten leer je alles over soorten borden, spuittechniek, portiegroottes, sausjes, schuimpjes en poedertjes \u2026 Maar ook over de interactie tussen visuele en smaaktechnische aspecten als smaak en smaakbalans, textuur en kleur. De vele foto\u2019s tonen hoe het niet moet, maar ook hoe je w\u00e9l kan scoren. En je kunt zelf oefenen met behulp van de lekkere recepten in dit boek. Bordopmaak in zeven lessen is daarmee een lees-, leer- en oefenboek.<br />\n<br />\nJan Boeren werd in 2011 ge\u00efntroduceerd in de wonderlijke wereld van de amateurkoks. Tegenwoordig mag hij zich Ma\u00eetre de Cuisine noemen. In 2016 richtte hij Le Cuisinier op, een kennisplatform voor amateurkoks waar hij Bordopmaak in zeven lessen ook als digitale cursus aanbiedt.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 140,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-11-23",
    "publication_date_latest": "2023-12-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464711578",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:29:32+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:40:04+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6604,
        "slug": "20-leafdesdichten-bv-bornmeer",
        "name": "20 Leafdesdichten BV Bornmeer",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:39+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 294205,
            "slug": "jan-boeren",
            "key_names": "Boeren",
            "names_before_key": "Jan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:29:32+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:29:32+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Bordopmaak in zeven lessen

ID 474676
Slug bordopmaak-in-zeven-lessen-jan-boeren
Contributors
Author : Jan Boeren
Annotation
Description Waarom is een mooi gepresenteerd bord zo belangrijk? Omdat we allemaal met onze ‘ogen’ eten. Als er een prachtig opgemaakt bord op tafel komt waar de hoofdcomponent als het ware op een troon zit, de garnituren ondersteunend werken, en kleur en geur een feestje voor de zintuigen zijn … dan weten we nog voor we ook maar geproefd hebben zeker dat dit lekker is. <br /> <br /> Wil je ook leren hoe je een bord perfect opmaakt? In zeven lessen en twintig wetten leer je alles over soorten borden, spuittechniek, portiegroottes, sausjes, schuimpjes en poedertjes … Maar ook over de interactie tussen visuele en smaaktechnische aspecten als smaak en smaakbalans, textuur en kleur. De vele foto’s tonen hoe het niet moet, maar ook hoe je wél kan scoren. En je kunt zelf oefenen met behulp van de lekkere recepten in dit boek. Bordopmaak in zeven lessen is daarmee een lees-, leer- en oefenboek.<br /> <br /> Jan Boeren werd in 2011 geïntroduceerd in de wonderlijke wereld van de amateurkoks. Tegenwoordig mag hij zich Maître de Cuisine noemen. In 2016 richtte hij Le Cuisinier op, een kennisplatform voor amateurkoks waar hij Bordopmaak in zeven lessen ook als digitale cursus aanbiedt.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher 20 Leafdesdichten BV Bornmeer
Imprint
Language dut
Page count 140
Duration
Publication date first 2023-11-23
Publication date latest 2023-12-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464711578 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!