Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 328664,
    "slug": "boter-botten-zout-nicole-pisani",
    "nstc": null,
    "title": "Boter, botten, zout",
    "subtitle": "3 basiselementen om uitgebreid mee te koken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, be\u00efnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als chef-kok werkte. <br />De recepten zijn inventief: in bladeren gerookte zeeduivel met fivespiceboter, knapperige kippenhuid-salade met zeewiermayo, in zout gebakken rode biet, rib-eye tataki met sojadressing, in wei gemarineerd varkensvlees en perzikparfait met kukurma. Van ontbijt en wat te koken aan het eind van de dag tot feestmaaltijden en zoet om te delen. Bovendien leert Nicole je restauranttechnieken toe te passen in je eigen keuken. <br />Dit boek viert de elegantie van eenvoudige ingredi\u00ebnten. Het leert je de basis en stimuleert je om verder te experimenteren en gewaagde smaken te combineren. ",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-08-01",
    "publication_date_latest": "2018-08-02",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431882",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:26:08+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 197519,
            "slug": "nicole-pisani-2",
            "key_names": "Pisani",
            "names_before_key": "Nicole",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Boter, botten, zout

3 basiselementen om uitgebreid mee te koken
ID 328664
Slug boter-botten-zout-nicole-pisani
Contributors
Author : Nicole Pisani
Annotation
Description Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als chef-kok werkte. <br />De recepten zijn inventief: in bladeren gerookte zeeduivel met fivespiceboter, knapperige kippenhuid-salade met zeewiermayo, in zout gebakken rode biet, rib-eye tataki met sojadressing, in wei gemarineerd varkensvlees en perzikparfait met kukurma. Van ontbijt en wat te koken aan het eind van de dag tot feestmaaltijden en zoet om te delen. Bovendien leert Nicole je restauranttechnieken toe te passen in je eigen keuken. <br />Dit boek viert de elegantie van eenvoudige ingrediënten. Het leert je de basis en stimuleert je om verder te experimenteren en gewaagde smaken te combineren.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2018-08-01
Publication date latest 2018-08-02
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431882 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!