Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 282659,
    "slug": "breddos-tacos-nud-dudhia",
    "nstc": null,
    "title": "Breddos Tacos",
    "subtitle": "het kookboek",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De taco is terug van weggeweest en staat weer op de kaart: vele tacqueria's, waar je echt overheerlijke taco's kunt eten, openden de laatste jaren de deuren in New York, Berlijn, Londen en uiteraard ook in Nederland.<br />Stap in de wereld van Nud Dudhia en Chris Whitney, de mannen achter breddos Tacos (vrij vertaald: de tacobroeders). Wat begon als een simpele 'tacokeet' is uitgegroeid tot een succesvolle, prijswinnende onderneming waar de kwaliteit en innovatie van de taco voorop staat. Met breddos Tacos kun je nu zelf ook aan de slag en tover je de meest verrukkelijke taco's op tafel.<br />breddos Taco geeft 75 taco- en tostadarecepten en bovendien 70 bijgerechten, basisrecepten, sauzen en drankjes. Maak je eigen taco- en tostadadeeg. Varieer eindeloos en vul je taco met Yucat\u00e1nkip & mango- habanerosaus of kies voor tijgergarnalen met groene chilisaus. Serveer daar chipotle-jalape\u00f1osalade bij en les je dorst met diverse agua frescas.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-10-31",
    "publication_date_latest": "2016-10-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431585",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:07:58+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:21:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 169692,
            "slug": "nud-dudhia",
            "key_names": "Dudhia",
            "names_before_key": "Nud",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 169693,
            "slug": "chris-whitney",
            "key_names": "Whitney",
            "names_before_key": "Chris",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:07:58+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:07:58+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Breddos Tacos

het kookboek
ID 282659
Slug breddos-tacos-nud-dudhia
Contributors
Author : Nud Dudhia
Author : Chris Whitney
Annotation
Description De taco is terug van weggeweest en staat weer op de kaart: vele tacqueria's, waar je echt overheerlijke taco's kunt eten, openden de laatste jaren de deuren in New York, Berlijn, Londen en uiteraard ook in Nederland.<br />Stap in de wereld van Nud Dudhia en Chris Whitney, de mannen achter breddos Tacos (vrij vertaald: de tacobroeders). Wat begon als een simpele 'tacokeet' is uitgegroeid tot een succesvolle, prijswinnende onderneming waar de kwaliteit en innovatie van de taco voorop staat. Met breddos Tacos kun je nu zelf ook aan de slag en tover je de meest verrukkelijke taco's op tafel.<br />breddos Taco geeft 75 taco- en tostadarecepten en bovendien 70 bijgerechten, basisrecepten, sauzen en drankjes. Maak je eigen taco- en tostadadeeg. Varieer eindeloos en vul je taco met Yucatánkip & mango- habanerosaus of kies voor tijgergarnalen met groene chilisaus. Serveer daar chipotle-jalapeñosalade bij en les je dorst met diverse agua frescas.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2016-10-31
Publication date latest 2016-10-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431585 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!