Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 411699,
    "slug": "brood-rijst-en-pasta-susan-martineau-2",
    "nstc": null,
    "title": "Brood, rijst en pasta",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over rijst, bijvoorbeeld de verschillende soorten rijst, hoe het wordt verbouwd en welke voedingstoffen het bevat. In de hoofdstukken over brood wordt verteld over granen, welke voedingstoffen ze bevatten en hoe granen worden verwerkt tot brood. In het hoofdstuk over pasta en noedels wordt verteld waar deze voedingsmiddelen van worden gemaakt, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoeveel soorten er wel niet zijn. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.\r\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 32,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-11-22",
    "publication_date_latest": "2017-11-22",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789055662531",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:34:54+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7012,
        "slug": "uitgeverij-ars-scribendi",
        "name": "Uitgeverij Ars Scribendi",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:44+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 253201,
            "slug": "susan-martineau",
            "key_names": "Martineau",
            "names_before_key": "Susan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 253202,
            "slug": "hel-james",
            "key_names": "James",
            "names_before_key": "Hel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "213",
            "created_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Brood, rijst en pasta

ID 411699
Slug brood-rijst-en-pasta-susan-martineau-2
Contributors
Author : Susan Martineau
Author : Hel James
Annotation
Description In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over rijst, bijvoorbeeld de verschillende soorten rijst, hoe het wordt verbouwd en welke voedingstoffen het bevat. In de hoofdstukken over brood wordt verteld over granen, welke voedingstoffen ze bevatten en hoe granen worden verwerkt tot brood. In het hoofdstuk over pasta en noedels wordt verteld waar deze voedingsmiddelen van worden gemaakt, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoeveel soorten er wel niet zijn. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.
Genres
Subjects
213 Gezondheid (<12 jaar) NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Ars Scribendi
Imprint
Language dut
Page count 32
Duration
Publication date first 2017-11-22
Publication date latest 2017-11-22
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789055662531 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!