Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 445693,
    "slug": "brussel-boef",
    "nstc": null,
    "title": "Brussel Boef",
    "subtitle": "de fiest in de Brusselse kuike!",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>Culinair erfgoed van Brussel in de kijker via verhalen en recepten</p>",
    "description": "<p>Een Brusselaar is een levensgenieter die er altijd het beste van maakt. En Brusseleir! is de vereniging die die positieve instelling tot ver buiten de stadsgrenzen wil uitdragen. In de eerste plaats door het Brussels dialect te promoten dat bij die Brusselse spirit hoort. Met zowel culturele als sociale initiatieven.</p>\n<p>Dit boek is zowel een uitnodiging aan de lezer om zijn kennis van de Brusselse producten, gerechten en restaurants uit te breiden, als een hommage aan de hele culinaire sector in de hoofdstad. We hebben bij dit kookboek een brede groep gepassioneerde mensen betrokken die een eigen kijk hebben op de Brusselse keuken: van amateurkoks over jonge chefs tot ervaren rotten en sterrenchefs. We presenteren restaurants die al lang bestaan, maar ook nieuwe zaken, van brasseries tot sterrestaurants, binnen en buiten Brussel.</p>\n<p>Brusseleir! hoopt dat dit boek in handen komt van iedereen die graag zelf aan de slag gaat met de Brusselse taal en de Brusselse gerechten.</p>\n<p>Wa paasde doevan? Leist da ne ki, en doot er d&egrave;n ne ki z&euml;lf eet mei!</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-12-01",
    "publication_date_latest": "2022-12-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789082526349",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:51:42+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:38:51+00:00",
    "publisher": {
        "id": 9231,
        "slug": "bebrusseleir-2",
        "name": "Be.Brusseleir",
        "created_at": "2025-09-19T13:51:40+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:16+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 275051,
            "slug": "diverse-auteurs-3",
            "key_names": "Diverse auteurs",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "400",
            "created_at": "2025-09-19T13:51:42+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:51:42+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Brussel Boef

de fiest in de Brusselse kuike!
ID 445693
Slug brussel-boef
Contributors
Author : Diverse auteurs
Annotation <p>Culinair erfgoed van Brussel in de kijker via verhalen en recepten</p>
Description <p>Een Brusselaar is een levensgenieter die er altijd het beste van maakt. En Brusseleir! is de vereniging die die positieve instelling tot ver buiten de stadsgrenzen wil uitdragen. In de eerste plaats door het Brussels dialect te promoten dat bij die Brusselse spirit hoort. Met zowel culturele als sociale initiatieven.</p> <p>Dit boek is zowel een uitnodiging aan de lezer om zijn kennis van de Brusselse producten, gerechten en restaurants uit te breiden, als een hommage aan de hele culinaire sector in de hoofdstad. We hebben bij dit kookboek een brede groep gepassioneerde mensen betrokken die een eigen kijk hebben op de Brusselse keuken: van amateurkoks over jonge chefs tot ervaren rotten en sterrenchefs. We presenteren restaurants die al lang bestaan, maar ook nieuwe zaken, van brasseries tot sterrestaurants, binnen en buiten Brussel.</p> <p>Brusseleir! hoopt dat dit boek in handen komt van iedereen die graag zelf aan de slag gaat met de Brusselse taal en de Brusselse gerechten.</p> <p>Wa paasde doevan? Leist da ne ki, en doot er d&egrave;n ne ki z&euml;lf eet mei!</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
400 Non-fictie Vrije tijd/algemeen NUR
NSTC
Publisher Be.Brusseleir
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2022-12-01
Publication date latest 2022-12-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789082526349 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!