Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 413983,
    "slug": "celebrating-india-meenu-gupta",
    "nstc": null,
    "title": "Celebrating India",
    "subtitle": "with Chef Meenu",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De Indiase keuken staat wereldwijd bekend om haar heerlijke curry\u2019s en geurige specerijen. Elke regio in dit land kent haar eigen traditionele gerechten en gewoonten. Stuk voor stuk zijn ze kleurvol, rijk aan smaken \u00e9n aroma\u2019s en toegankelijk voor iedereen. In \u2018Celebrating India\u2019 vind je de recepten van een groot aantal heerlijke en makkelijk te bereiden Indiase gerechten.\n \n\u2018Celebrating India\u2019 is een initiatief van het bedrijf Indian Cooking Classes, dat verschillende cursussen voor Indiaas koken aanbiedt. Daarnaast verzorgen ze eendaagse workshops op locatie. Door hun cursisten kwamen de medewerkers Meenu Gupta en Samridhi Bansal op het idee een kookboek te schrijven en zo idee\u00ebn en inspiratie over Indiaas eten te delen met iedereen. \n \nDe recepten in dit boek zijn in het Nederlands en in het Engels (the recipes in this book are in Dutch and English).\n \nMeenu Gupta \nChef Meenu Gupta is geboren en getogen in India, maar verhuisde met haar gezin in 1999 naar Nederland. Haar passie is koken. Ze houdt ervan om te experimenteren met gerechten uit heel de wereld, en met haar nieuwste gerechten maakt ze haar gezin, familie en vrienden altijd weer blij.\n \nMeenu groeide op in een gezin waar veel passie voor eten en koken is. Haar moeder, die geweldig vegetarisch kan koken, bracht haar die passie van kinds af aan bij. Net als haar moeder gelooft Meenu dat liefde een belangrijk ingredi\u00ebnt is voor elk recept. Met eten is het net zo als in het leven: wat je erin stopt krijg je ook weer terug.\n \nSamridhi Bansal\nSamridhi Bansal \u2013 geboren en getogen in India, maar al jaren woonachtig in Nederland \u2013 is een jonge onderneemster. En dat heeft ze niet van een vreemde: haar ouders zijn ondernemers met een eigen bedrijf. \n \nAls medeoprichter van Indian Cooking Classes, dat inmiddels zes jaar bestaat, regelt Samridhi alles met betrekking tot marketing en administratieve onderdelen, bijvoorbeeld het begeleiden en ondersteunen van klanten, het onderhouden van het klantencontact en de promotie en PR. Samridhi is dol op eten, \u201cA big foodie\u201d, zoals ze dat zelf zegt.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 84,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-12-11",
    "publication_date_latest": "2019-12-11",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789493059351",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:43:19+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:34:26+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6600,
        "slug": "palmslag-vof",
        "name": "Palmslag VOF",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 254549,
            "slug": "meenu-gupta",
            "key_names": "Gupta",
            "names_before_key": "Meenu",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 254550,
            "slug": "samridhi-bansal",
            "key_names": "Bansal",
            "names_before_key": "Samridhi",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:43:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:43:19+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Celebrating India

with Chef Meenu
ID 413983
Slug celebrating-india-meenu-gupta
Contributors
Author : Meenu Gupta
Author : Samridhi Bansal
Annotation
Description De Indiase keuken staat wereldwijd bekend om haar heerlijke curry’s en geurige specerijen. Elke regio in dit land kent haar eigen traditionele gerechten en gewoonten. Stuk voor stuk zijn ze kleurvol, rijk aan smaken én aroma’s en toegankelijk voor iedereen. In ‘Celebrating India’ vind je de recepten van een groot aantal heerlijke en makkelijk te bereiden Indiase gerechten. ‘Celebrating India’ is een initiatief van het bedrijf Indian Cooking Classes, dat verschillende cursussen voor Indiaas koken aanbiedt. Daarnaast verzorgen ze eendaagse workshops op locatie. Door hun cursisten kwamen de medewerkers Meenu Gupta en Samridhi Bansal op het idee een kookboek te schrijven en zo ideeën en inspiratie over Indiaas eten te delen met iedereen. De recepten in dit boek zijn in het Nederlands en in het Engels (the recipes in this book are in Dutch and English). Meenu Gupta Chef Meenu Gupta is geboren en getogen in India, maar verhuisde met haar gezin in 1999 naar Nederland. Haar passie is koken. Ze houdt ervan om te experimenteren met gerechten uit heel de wereld, en met haar nieuwste gerechten maakt ze haar gezin, familie en vrienden altijd weer blij. Meenu groeide op in een gezin waar veel passie voor eten en koken is. Haar moeder, die geweldig vegetarisch kan koken, bracht haar die passie van kinds af aan bij. Net als haar moeder gelooft Meenu dat liefde een belangrijk ingrediënt is voor elk recept. Met eten is het net zo als in het leven: wat je erin stopt krijg je ook weer terug. Samridhi Bansal Samridhi Bansal – geboren en getogen in India, maar al jaren woonachtig in Nederland – is een jonge onderneemster. En dat heeft ze niet van een vreemde: haar ouders zijn ondernemers met een eigen bedrijf. Als medeoprichter van Indian Cooking Classes, dat inmiddels zes jaar bestaat, regelt Samridhi alles met betrekking tot marketing en administratieve onderdelen, bijvoorbeeld het begeleiden en ondersteunen van klanten, het onderhouden van het klantencontact en de promotie en PR. Samridhi is dol op eten, “A big foodie”, zoals ze dat zelf zegt.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Palmslag VOF
Imprint
Language dut
Page count 84
Duration
Publication date first 2019-12-11
Publication date latest 2019-12-11
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789493059351 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!