Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 388847,
    "slug": "ceviche-seger-abels",
    "nstc": null,
    "title": "Ceviche",
    "subtitle": "gerechten en verhalen uit de keuken van Sjefietshe",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Sjefietshe is ceviche op z'n Amsterdams. Letterlijk. Toen de mannen begonnen met Sjefietshe was het gerecht ceviche nog zo onbekend dat velen geholpen moestenworden met de uitspraak van het gerecht. Sje-fiets-he. Wat begon als een popuprestaurant is inmiddels uitgegroeid tot de eerste cevicheria van Amsterdam. Als cevicheria kijkt Sjefietshe  natuurlijk verder dan Amsterdam alleen en vergeten zij de Zuid- Amerikaanse roots van het gerecht niet. Na een succesvolle start werd Sjefietshe beloond met een 9- in het Parool door Gilles van der Loo en zit de cevicheria op het  Amsterdamse hoekje steevast vol. In Ceviche vindt de lezer veel en diverse ceviche-inspiratie, met daarnaast  heerlijke recepten voor gebakken vis, pulpo, snacks, desserts en de signature cocktails van het restaurant. Met 25 cevicherecepten kan de doorgewinterde ceviche-lover z'n lol op, maar er is ook aan de beginnende thuiskok gedacht die nog behoefte heeft aan alle basisrecepten<br />voor de perfecte ceviche.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-05-11",
    "publication_date_latest": "2021-08-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464040418",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:36:44+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:32:18+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 238067,
            "slug": "seger-abels",
            "key_names": "Abels",
            "names_before_key": "Seger",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 238068,
            "slug": "rick-swinkels",
            "key_names": "Swinkels",
            "names_before_key": "Rick",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:36:44+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:36:44+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Ceviche

gerechten en verhalen uit de keuken van Sjefietshe
ID 388847
Slug ceviche-seger-abels
Contributors
Author : Seger Abels
Author : Rick Swinkels
Annotation
Description <p>Sjefietshe is ceviche op z'n Amsterdams. Letterlijk. Toen de mannen begonnen met Sjefietshe was het gerecht ceviche nog zo onbekend dat velen geholpen moestenworden met de uitspraak van het gerecht. Sje-fiets-he. Wat begon als een popuprestaurant is inmiddels uitgegroeid tot de eerste cevicheria van Amsterdam. Als cevicheria kijkt Sjefietshe natuurlijk verder dan Amsterdam alleen en vergeten zij de Zuid- Amerikaanse roots van het gerecht niet. Na een succesvolle start werd Sjefietshe beloond met een 9- in het Parool door Gilles van der Loo en zit de cevicheria op het Amsterdamse hoekje steevast vol. In Ceviche vindt de lezer veel en diverse ceviche-inspiratie, met daarnaast heerlijke recepten voor gebakken vis, pulpo, snacks, desserts en de signature cocktails van het restaurant. Met 25 cevicherecepten kan de doorgewinterde ceviche-lover z'n lol op, maar er is ook aan de beginnende thuiskok gedacht die nog behoefte heeft aan alle basisrecepten<br />voor de perfecte ceviche.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2021-05-11
Publication date latest 2021-08-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464040418 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!