Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 477465,
    "slug": "champagne-kaas-tom-ieven",
    "nstc": null,
    "title": "Champagne & kaas",
    "subtitle": "bijzondere smaakcombinaties : van rijke blanc de blancs met romige brie tot vintage champagne met comt\u00e9",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "We beginnen onze reis bij de productie van champagne en kaas: twee verschillende producten, maar ze blijken heel wat gemeen te hebben. \u2018Artisanaal\u2019 zijn beide zeker, en afhankelijk van topingredi\u00ebnten ook. Vakmanschap komt er eveneens aan te pas. Maar passen ze ook bij elkaar? Dat onderzoeken we aan de hand van verschillende thema\u2019s.<br />\nVier thema\u2019s vormen de basis: fruitige champagnes, ros\u00e9champagnes, champagne met hogere dosage en champagnes van het type \u2018blanc de blancs\u2019 of \u2018blanc de noirs\u2019. Daarna graven we dieper met vier specifiekere stijlen champagne: champagnes met veel reservewijnen, vintage champagne (mill\u00e9sime), champagnes met houtrijping en luxecuv\u00e9es.<br />\nVoor elk thema bespreken we acht champagnes en acht kazen. Het experten panel proeft, slurpt en spuwt. Kritische commentaren volgen. We beschrijven vervolgens de beste combinaties, maar ook de meest controversi\u00eble. De lezer kan zo zelf op ontdekkingsreis door de wondere wereld van champagne en kaas, en vooral: the match made in heaven.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-04-26",
    "publication_date_latest": "2024-05-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464778502",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:30:17+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:40:19+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6548,
        "slug": "agora",
        "name": "Agora",
        "created_at": "2025-09-19T13:41:15+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 296275,
            "slug": "tom-ieven",
            "key_names": "Ieven",
            "names_before_key": "Tom",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 296276,
            "slug": "peter-domen",
            "key_names": "Domen",
            "names_before_key": "Peter",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:30:17+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:30:17+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Champagne & kaas

bijzondere smaakcombinaties : van rijke blanc de blancs met romige brie tot vintage champagne met comté
ID 477465
Slug champagne-kaas-tom-ieven
Contributors
Author : Tom Ieven
Author : Peter Domen
Annotation
Description We beginnen onze reis bij de productie van champagne en kaas: twee verschillende producten, maar ze blijken heel wat gemeen te hebben. ‘Artisanaal’ zijn beide zeker, en afhankelijk van topingrediënten ook. Vakmanschap komt er eveneens aan te pas. Maar passen ze ook bij elkaar? Dat onderzoeken we aan de hand van verschillende thema’s.<br /> Vier thema’s vormen de basis: fruitige champagnes, roséchampagnes, champagne met hogere dosage en champagnes van het type ‘blanc de blancs’ of ‘blanc de noirs’. Daarna graven we dieper met vier specifiekere stijlen champagne: champagnes met veel reservewijnen, vintage champagne (millésime), champagnes met houtrijping en luxecuvées.<br /> Voor elk thema bespreken we acht champagnes en acht kazen. Het experten panel proeft, slurpt en spuwt. Kritische commentaren volgen. We beschrijven vervolgens de beste combinaties, maar ook de meest controversiële. De lezer kan zo zelf op ontdekkingsreis door de wondere wereld van champagne en kaas, en vooral: the match made in heaven.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Agora
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2024-04-26
Publication date latest 2024-05-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464778502 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!