Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 482892,
    "slug": "chateau-gateau-jens-detollenaere",
    "nstc": null,
    "title": "Ch\u00e2teau g\u00e2teau",
    "subtitle": "het bakboek met aangepaste wijnen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Wat is er nu feestelijker en gezelliger dan het serververen van huisgemaakte taart, gebak of ander dessert aan je geliefden? Ze combineren met bijpassende wijnen, natuurlijk! Jens Detollenaere is al enkele jaren op zoek naar de perfecte combinaties wat dat betreft. Voor dit boek liet hij zich bovendien bijstaan door \u2018vinfluencers\u2019, wijnkenners zoals Sanaz Sadegh. Samen met fotografe Tetiana zorgde hij voor prachtige foto\u2019s die je goesting geven. Heel veel goesting!</p><p>Van klassiekers met een moderne twist als witte chocolademousse en oma\u2019s pruimentaart tot meer exotische, eigentijdse creaties als skyrtaart, plukbrood met muhamarra en pecorino, pavlova met citroencr\u00e8me en rood fruit\u2026 Ze worden allemaal toegankelijk \u00e9n vermakelijk uitgelegd \u00e9n gekoppeld aan een paar passende wijnen.</p><p>Wijnliefhebbers kunnen het boek natuurlijk ook omgekeerd lezen: welke desserts zijn perfect om een flesje van hun favoriete wijn te kraken?</p><p>Een rode draad doorheen het boek is de aanwezigheid van Scandinavische desserts, vaak met een Vlaamse twist. Deense verjaardagstaart, Zweedse kaneelbroodjes en semlor, rabarbersnitter en fl\u00f8deboller met passievrucht en brownie\u2026 Ze zijn vaak eenvoudig klaar te maken \u00e9n gegarandeerd een hit in de huiskamer. Vooral in combinatie met een glaasje spraakwater uit meer zuidelijke streken!</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-05-01",
    "publication_date_latest": "2024-05-06",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464750850",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:31:37+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:41:17+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7730,
        "slug": "ertsberg",
        "name": "Ertsberg",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:45:04+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:52+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 299419,
            "slug": "jens-detollenaere",
            "key_names": "Detollenaere",
            "names_before_key": "Jens",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 299420,
            "slug": "g-vanheeswijck-2",
            "key_names": "VANHEESWIJCK",
            "names_before_key": "G.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:31:37+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:31:37+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Château gâteau

het bakboek met aangepaste wijnen
ID 482892
Slug chateau-gateau-jens-detollenaere
Contributors
Author : Jens Detollenaere
Author : G. VANHEESWIJCK
Annotation
Description <p>Wat is er nu feestelijker en gezelliger dan het serververen van huisgemaakte taart, gebak of ander dessert aan je geliefden? Ze combineren met bijpassende wijnen, natuurlijk! Jens Detollenaere is al enkele jaren op zoek naar de perfecte combinaties wat dat betreft. Voor dit boek liet hij zich bovendien bijstaan door ‘vinfluencers’, wijnkenners zoals Sanaz Sadegh. Samen met fotografe Tetiana zorgde hij voor prachtige foto’s die je goesting geven. Heel veel goesting!</p><p>Van klassiekers met een moderne twist als witte chocolademousse en oma’s pruimentaart tot meer exotische, eigentijdse creaties als skyrtaart, plukbrood met muhamarra en pecorino, pavlova met citroencrème en rood fruit… Ze worden allemaal toegankelijk én vermakelijk uitgelegd én gekoppeld aan een paar passende wijnen.</p><p>Wijnliefhebbers kunnen het boek natuurlijk ook omgekeerd lezen: welke desserts zijn perfect om een flesje van hun favoriete wijn te kraken?</p><p>Een rode draad doorheen het boek is de aanwezigheid van Scandinavische desserts, vaak met een Vlaamse twist. Deense verjaardagstaart, Zweedse kaneelbroodjes en semlor, rabarbersnitter en flødeboller met passievrucht en brownie… Ze zijn vaak eenvoudig klaar te maken én gegarandeerd een hit in de huiskamer. Vooral in combinatie met een glaasje spraakwater uit meer zuidelijke streken!</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Ertsberg
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2024-05-01
Publication date latest 2024-05-06
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464750850 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!