Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 541017,
    "slug": "chef-school-joanna-farrow-2",
    "nstc": null,
    "title": "Chef school",
    "subtitle": "stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorie\u00ebn, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, pat\u00e9s, eieren, pasta\u2019s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-12-01",
    "publication_date_latest": "2009-12-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789043912686",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:43:14+00:00",
    "updated_at": "2025-10-28T00:44:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1838,
        "slug": "vbk-media",
        "name": "VBK Media",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 326539,
            "slug": "joanna-farrow-2",
            "key_names": "FARROW",
            "names_before_key": "JOANNA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 326540,
            "slug": "inaksie-2",
            "key_names": "inAksie",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:43:14+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:43:14+00:00"
        }
    ]
}
        

Chef school

stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional
ID 541017
Slug chef-school-joanna-farrow-2
Contributors
Author : JOANNA FARROW
Author : inAksie
Annotation
Description Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher VBK Media
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2009-12-01
Publication date latest 2009-12-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789043912686 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!