Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 437681,
    "slug": "chinese-ish-rosheen-kaul",
    "nstc": null,
    "title": "Chinese-ish",
    "subtitle": "een niet-zo-klassiek kookboek",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Hu<br /> zijn in China geboren maar groeiden in Australi&euml; op.<br /> Moesten zij zich vasthouden aan de culinaire tradities<br /> van hun ouders of inburgeren in de keuken(s) van<br /> Australi&euml;? Of bewandel je een nieuwe weg waarbij<br /> smaak zwaarder weegt dan authenticiteit? Chinese-ish<br /> is een ode aan de samensmelting van cultuur en<br /> identiteit en biedt een schat aan niet-authentieke<br /> gerechten.<br /> <br /> Leer de basis van de Chinese keuken kennen: technieken<br /> als rijst koken, goede dumplings en diverse<br /> Chinese bouillons maken. Lees over tips &amp; trucs en<br /> handige adviezen over minder bekende ingredi&euml;nten.<br /> Krijg inzicht in welke ingredi&euml;nten je makkelijk kunt<br /> vervangen of weglaten en welke juist niet en ga aan<br /> de slag om succesvol chinese-ish te koken.<br /> <br /> Van krokante mihoenpannenkoeken, kip met gefrituurde<br /> basilicum en szechuanpeper of &lsquo;miljonairsrijst&rsquo;<br /> en &lsquo;drie aardse schatten&rsquo;. Maak geroerbakte<br /> knoflookscheuten met ib&eacute;ricoham of Chinese snacks<br /> die een beetje raar lijken zoals szechuan worstjes<br /> met koriander- en muntblaadjes op witbrood. Maak<br /> feestmaaltijden voor grote gezelschappen of eenvoudige<br /> gerechten voor &eacute;&eacute;n persoon. Sluit een maaltijd af met<br /> 'custardtaartjes voor valsspelers'.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-09-13",
    "publication_date_latest": "2022-09-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432810",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:36:17+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 269975,
            "slug": "rosheen-kaul",
            "key_names": "Kaul",
            "names_before_key": "Rosheen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 269976,
            "slug": "joanna-hu",
            "key_names": "Hu",
            "names_before_key": "Joanna",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00"
        }
    ]
}
        

Chinese-ish

een niet-zo-klassiek kookboek
ID 437681
Slug chinese-ish-rosheen-kaul
Contributors
Author : Rosheen Kaul
Author : Joanna Hu
Annotation
Description <p>Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Hu<br /> zijn in China geboren maar groeiden in Australi&euml; op.<br /> Moesten zij zich vasthouden aan de culinaire tradities<br /> van hun ouders of inburgeren in de keuken(s) van<br /> Australi&euml;? Of bewandel je een nieuwe weg waarbij<br /> smaak zwaarder weegt dan authenticiteit? Chinese-ish<br /> is een ode aan de samensmelting van cultuur en<br /> identiteit en biedt een schat aan niet-authentieke<br /> gerechten.<br /> <br /> Leer de basis van de Chinese keuken kennen: technieken<br /> als rijst koken, goede dumplings en diverse<br /> Chinese bouillons maken. Lees over tips &amp; trucs en<br /> handige adviezen over minder bekende ingredi&euml;nten.<br /> Krijg inzicht in welke ingredi&euml;nten je makkelijk kunt<br /> vervangen of weglaten en welke juist niet en ga aan<br /> de slag om succesvol chinese-ish te koken.<br /> <br /> Van krokante mihoenpannenkoeken, kip met gefrituurde<br /> basilicum en szechuanpeper of &lsquo;miljonairsrijst&rsquo;<br /> en &lsquo;drie aardse schatten&rsquo;. Maak geroerbakte<br /> knoflookscheuten met ib&eacute;ricoham of Chinese snacks<br /> die een beetje raar lijken zoals szechuan worstjes<br /> met koriander- en muntblaadjes op witbrood. Maak<br /> feestmaaltijden voor grote gezelschappen of eenvoudige<br /> gerechten voor &eacute;&eacute;n persoon. Sluit een maaltijd af met<br /> 'custardtaartjes voor valsspelers'.</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2022-09-13
Publication date latest 2022-09-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432810 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!