Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 372765,
    "slug": "chinese-takeaway-veggie-kwoklyn-wan",
    "nstc": null,
    "title": "Chinese takeaway veggie",
    "subtitle": "meer dan 70 vegetarische Chinese gerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Het logische vervolg op 'Chinese Takeaway' voor alle liefhebbers van de Chinese keuken, maar die vegetari&euml;r zijn &oacute;f het gebruik van vlees of vis willen beperken, verschijnt binnenkort! Chinezen eten alles (zegt men), dus ook heel veel gerechten zonder vlees of vis. Chef-kok en BBC-presentator Kwoklyn Wan geeft je met 'Chinese Takeaway Veggie' de meest populaire vegetarische Chinese gerechten die in een handomdraai te maken zijn.<br />In 'Chinese Takeaway Veggie' staan meer dan 70 recepten voor geurige soepen, voor-, hoofd- en bijgerechten, dumplings en sauzen, inclusief een vegan-optie<br />bij een groot deel van de receptuur. Haal meer uit vleesvervangers als tofu en tempeh en maak eens knapperige tofu met bosuitjes en chilibonenpasta. Gebruik vlezige groenten als bloemkool en maak 'kung po bloemkool'.<br />Inclusief recepten voor sauzen, dips en Chinees tafelzuur tover je de heerlijkste maaltijden - van eenvoudig doordeweeks tot en met feestelijke<br />buffetgerechten en partysnacks op je bord: van veggie wonton soep, chili tofu ramen en paddenstoelencurry tot en met dandan-noedels.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-06-16",
    "publication_date_latest": "2020-06-16",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432360",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:31:12+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 227507,
            "slug": "kwoklyn-wan-2",
            "key_names": "Wan",
            "names_before_key": "Kwoklyn",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Chinese takeaway veggie

meer dan 70 vegetarische Chinese gerechten
ID 372765
Slug chinese-takeaway-veggie-kwoklyn-wan
Contributors
Author : Kwoklyn Wan
Annotation
Description <p>Het logische vervolg op 'Chinese Takeaway' voor alle liefhebbers van de Chinese keuken, maar die vegetari&euml;r zijn &oacute;f het gebruik van vlees of vis willen beperken, verschijnt binnenkort! Chinezen eten alles (zegt men), dus ook heel veel gerechten zonder vlees of vis. Chef-kok en BBC-presentator Kwoklyn Wan geeft je met 'Chinese Takeaway Veggie' de meest populaire vegetarische Chinese gerechten die in een handomdraai te maken zijn.<br />In 'Chinese Takeaway Veggie' staan meer dan 70 recepten voor geurige soepen, voor-, hoofd- en bijgerechten, dumplings en sauzen, inclusief een vegan-optie<br />bij een groot deel van de receptuur. Haal meer uit vleesvervangers als tofu en tempeh en maak eens knapperige tofu met bosuitjes en chilibonenpasta. Gebruik vlezige groenten als bloemkool en maak 'kung po bloemkool'.<br />Inclusief recepten voor sauzen, dips en Chinees tafelzuur tover je de heerlijkste maaltijden - van eenvoudig doordeweeks tot en met feestelijke<br />buffetgerechten en partysnacks op je bord: van veggie wonton soep, chili tofu ramen en paddenstoelencurry tot en met dandan-noedels.</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2020-06-16
Publication date latest 2020-06-16
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432360 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!