Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 248535,
    "slug": "chocolade-sj-stanes",
    "nstc": null,
    "title": "Chocolade",
    "subtitle": "ontdekken, proeven en genieten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Niets ter wereld kan chocolade overtreffen. Deze explosie van smaken en aromaLs geeft ons de allerheerlijkste sensatie. Door de cacaoboter is chocolade de enige eetbare substantie die net onder lichaamstemperatuur smelt. Chocolade smelt als het ware in de mond. De hemel op aarde.?<br />Chocolade-expert Sara Jayne Stanes nodigt u uit voor een rondleiding door de wonderlijke wereld van chocolade. In Ontdekken neemt ze u mee vanaf de oorsprong in Mexico, waar chocolade oorspronkelijk alleen als drank werd geconsumeerd, tot aan de chocolade die we tegenwoordig kennen.<br />In Verkennen ontrafelen we de verschillende vari?teiten, en leert u waarop u moet letten als het om kwaliteit gaat, waar u chocolade het beste koopt en hoe u er het meest van geniet. Sara geeft u zelfs een les over proeven. Met bijna 300 verschillende smaken en 400 aroma's kent de cacaoboon een onge?venaarde complexiteit. Een willekeurig stukje chocolade kan smaken bevatten vari?rend van bessen tot butterscotch, en van exotische bloemen tot citroengras.<br />Genieten bevat een verleidelijke selectie aan recepten. Probeert u de truffels eens, of het roomijs, een super royale chocoladecake of de brownies.<br />Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar donkere chocolade of witte champagnetruffels, dankzij Chocolade geniet u intenser van elke chocolade.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 64,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-10-06",
    "publication_date_latest": "2007-10-06",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059207035",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:18:30+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 141320,
            "slug": "sj-stanes",
            "key_names": "Stanes",
            "names_before_key": "S.J.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Chocolade

ontdekken, proeven en genieten
ID 248535
Slug chocolade-sj-stanes
Contributors
Author : S.J. Stanes
Annotation
Description Niets ter wereld kan chocolade overtreffen. Deze explosie van smaken en aromaLs geeft ons de allerheerlijkste sensatie. Door de cacaoboter is chocolade de enige eetbare substantie die net onder lichaamstemperatuur smelt. Chocolade smelt als het ware in de mond. De hemel op aarde.?<br />Chocolade-expert Sara Jayne Stanes nodigt u uit voor een rondleiding door de wonderlijke wereld van chocolade. In Ontdekken neemt ze u mee vanaf de oorsprong in Mexico, waar chocolade oorspronkelijk alleen als drank werd geconsumeerd, tot aan de chocolade die we tegenwoordig kennen.<br />In Verkennen ontrafelen we de verschillende vari?teiten, en leert u waarop u moet letten als het om kwaliteit gaat, waar u chocolade het beste koopt en hoe u er het meest van geniet. Sara geeft u zelfs een les over proeven. Met bijna 300 verschillende smaken en 400 aroma's kent de cacaoboon een onge?venaarde complexiteit. Een willekeurig stukje chocolade kan smaken bevatten vari?rend van bessen tot butterscotch, en van exotische bloemen tot citroengras.<br />Genieten bevat een verleidelijke selectie aan recepten. Probeert u de truffels eens, of het roomijs, een super royale chocoladecake of de brownies.<br />Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar donkere chocolade of witte champagnetruffels, dankzij Chocolade geniet u intenser van elke chocolade.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 64
Duration
Publication date first 2007-10-06
Publication date latest 2007-10-06
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059207035 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!